Emisiunea de business WALL-STREET 360 continua cu o noua tema interesanta. In saptamana 22-26 februarie vom dezbate cele mai importante schimbari ale reglementarilor fiscale din 2016.

Astfel, vom comenta prioritatile strategice fiscale, vom analiza schimbarile aduse de Noul Cod Fiscal, vom discuta despre noutatile privind impozitarea PFA-urilor si a IMM-urilor dar si despre cum se schimba relatia contribuabilului cu ANAF. Nu in ultimul rand, vom dezbate modificarile aduse la impozitarea cladirilor.

Invitatii acestei saptamani sunt: Angela Rosca, managing partner Tax House, Gabriel Sincu, director executiv EY Romania, Alexandru Comanescu, senior Tax manager Mazars Romania, Adrian Stoian, senior manager Deloitte Romania, Alina Constandache, Partener Accounting, BDO, si Daniel Manate, Presedinte Anevar.

WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WALL-STREET 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri