Orhideea Spa este unul dintre primele business-uri care au adus in Romania conceptul vestic de spa si, de atunci, a crescut an de an afacerea cu 15-20%. Perceput initial ca un serviciu de lux, in prezent se situeaza la mijlocul piramidei lui Maslow si, in consecinta, preturile au scazut mult. Afla cateva dintre secretele din spatele industriei alaturi de Roxana Visan, director al Orhideea Spa.

Compania a generat in 2015 afaceri in crestere cu 15-20%, in linie cu anii anteriori si cu intreaga piata. “Cred ca toate spa-urile cresc in acest ritm. Cheltuielile sunt foarte mari – personalul, in primul rand, care sa intretina si sa fie ridicati la anumite standarde. Apoi, energia electrica si tot ce presupune functionalitatea spa-ului necesita cheltuieli mari si, nu in ultimul rand, spalatoria. Noi oferim gratuit prosoape, halate, papuci la discretia clientilor, fiecare se serveste de cate ori doreste, deci si cheltuielile sunt pe masura”.

Afla mai multe despre industrie dar si ce strategii de extindere are Orhideea Spa, in materialul video de mai jos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri