Ofensiva din auto

Ofensiva din autoDacia si Ford isi pregatesc cu migala strategiile pentru 2012, anul in care industria auto romaneasca ar putea veni cu cel putin trei noi automobile. Noul Logan, Dacia Popster si Ford B-Max vor fi concurenti pe o piata in care batalia pentru clienti se anunta a fi mai puternica ca oricand, anunta DailyBusiness.ro.

Tepe in real estate

Tepe in real estateSute de romani au visat o casa noua, iar dezvoltatorii au profitat. Atat de mult, incat i-au lasat fara case si acum platesc ratele la banci.
Vezi top 5 tepe imobiliare cu case pe Money.ro.

Modelul polonez in agricultura

Modelul polonez in agriculturaExporturile de produse agroalimentare ale Poloniei au crescut cu doua treimi in ultimii cinci ani, la 11 miliarde de euro dupa ce in aceasta perioada investitiile in unitatile de procesare a alimentelor facute cu bani europeni s-au ridicat la cinci miliarde de euro, scrie Ziarul Financiar.

Criza in Ucraina

Criza in UcrainaInstabilitatea economiei mondiale ii mana pe vecinii nostri ucraineni la casele de schimb valutar. Ucrainenii cumpara masiv valuta, incercand sa scape cat mai rapid de grivne, de frica sa nu se devalorizeze, scrie Capital.ro.

Riscuri de imbolnavire

Riscuri de imbolnavireTe-ai gandit vreodata la ce riscuri te expui daca stai in permanenta "cu ochii in calculator"? Indiferent de motivele pe care le ai pentru a utiliza computerul in mod frecvent, trebuie sa stii ca exista sanse ca sanatatea sa iti fie afectata.

Riscurile imbolnavirii pot fi reduse sau eliminate daca alegi sa-ti desfasori activitatea intr-un ambient propice sau daca adopti anumite obiceiuri de lucru recomandate, scrie Avocatnet.ro.