Uniqa Asigurari ramane fara presedinte

Uniqa Asigurari ramane fara presedinteOliviu Stoica a plecat din conducerea companiei dupa numai trei luni de mandat. El a fost confirmat in pozitia de presedinte al directoratului Uniqa Asigurari, de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) la inceputul lunii ianuarie din acest an, ca urmare a numirii sale de catre Consiliul de Supraveghere al companiei.

Oliviu Stoica a preluat functia de la Ileana Horvath, care a ocupat pozitia de presedinte al directoratului Uniqa Asigurari in perioada 2009 – 2011. El a activat anterior in conducerea mai multor grupuri financiare precum KBC, Citibank si MasterCard Worldwide.

UniCredit Tiriac Bank: Un nou sef pe corporate

UniCredit Tiriac Bank: Un nou sef pe corporateMarco Esposito, in varsta de 51 de ani, va prelua functia de vicepresedinte responsabil pentru divizia de corporate de la 1 aprilie 2011.

Inaintea numirii in cadrul UniCredit Tiriac Bank, Marco Esposito a condus, din ianuarie 2010 pana in prezent, divizia de corporate a UniCredit Bulbank, subsidiara UniCredit in Bulgaria.

Miscare surpriza in imobiliare

Miscare surpriza in imobiliareRadu Lucianu a plecat de la conducerea CB Richard Ellis Romania, functia de director general al firmei fiind preluata de la 1 aprilie de Razvan Iorgu.

Lucianu a fost unul dintre actionarii companiei Eurisko, infiintata in 1997, pe care compania CBRE a cumparat-o la inceputul anului 2008.

Tarom are un nou director general

Tarom are un nou director generalGabriela Bordea si-a inceput activitatea in cadrul companiei Tarom in anul 1973. De-a lungul carierei sale in cadrul companiei a lucrat in toate sectoarele Directiei de Marketing si Vanzari.

Intre anii 1982 si 1985 a fost numita reprezentant al companiei Tarom la Paris, intre anii 1990-1996 a ocupat functia de reprezentant Tarom la Bruxelles iar intre anii 1999-2004 a fost reprezentant Tarom la Tel Aviv.

Intre 2007 si 2009 a ocupat functia de sef departament vanzari Romania iar din anul 2009 a fost numita in functia de director marketing si vanzari Tarom.