Ilona Ciausoiu paraseste sefia Philips Romania

Ilona Ciausoiu paraseste sefia Philips RomaniaIlona Ciausoiu, cea care timp de aproape 13 ani a ocupat pozitiile de country manager si leader al sectorului consumer lifestyle Philips Romania, va parasi compania de la 1 mai.

"Sunt de aproape 13 ani in companie, deci ma numar printre cei mai longevivi manageri din piata. De regula mandatul de country manager este de 3 ani, al meu a fost de 6. Philips a fost ca si business-ul meu, l-am tratat cu sufletul. Mi-a fost oferita posibilitatea de a continua pe o pozitie superioara, insa am refuzat. Doresc sa raman in Romania, alaturi de familie, de cei doi copii", a declarat, pentru Wall-Street.ro, Ilona Ciausoiu (foto).

Fara a preciza domeniul in care urmeaza sa activeze, Ilona Ciausoiu a afirmat ca in prezent ia in calcul doua optiuni. "In orice caz, imi doresc sa schimb domeniul", spune Ciausoiu.

Ilona Ciausoiu, 43 de ani, a fost numita in functia de director general al Philips Romania in martie 2005. Anterior acestei pozitii, Ciausoiu a ocupat timp de sapte ani functia de leader al sectorului domestic appliance&personal care in cadrul aceleasi companii.

Un consultant financiar irlandez il va inlocui pe Ancuta in conducerea Sibex

Un consultant financiar irlandez il va inlocui pe Ancuta in conducerea SibexPatrick Lyle Young va fi noul manager al Bursei de la Sibiu (Sibex) acesta urmand sa il inlocuiasca pe actualul director, Teodor Ancuta (foto). Young si-a inceput cariera ca fotojurnalist auto, insa ulterior s-a specializat in pietele financiare, ocupand mai multe functii, printre care cea de trader, broker, consultant si manager de investitii.

Irlandezul a oferit servicii de consultanta mai multor burse, guverne si banci de investitii cu privire la strategii pentru dezvoltare. Printre colaborarile sale se regasesc cele cu Australian Derivatives Exchange, Chicago Mercantile Stock Exchange, dar si un mandat de cinci ani ca director in cadrul Swiss Futures & Options Association.

Patrick Young conduce din anul 2008 Projekt Vistula, un vehicul de investitii axat in special pe piata imobiliara poloneza.

Andrei Stamatian, seful Raiffeisen BpL, numit prim-vicepresedinte la CEC

Andrei Stamatian, seful Raiffeisen BpL, numit prim-vicepresedinte la CECAndrei Stamatian, presedintele Raiffeisen Bank pentru Locuinte, a fost numit de catre Ministerul Finantelor Publice in functia de director si prim-vicepresedinte al CEC Bank. Statul, actionarul majoritar al bancii, a decis sa modifice partial conducerea CEC Bank, dar Radu Gratian Ghetea a fost confirmat ca director general si presedinte pentru inca un mandat.

Andrei Stamatian (foto) a fost numit la conducerea Raiffeisen BpL in toamna anului 2009, dupa ce Alexandru Ciobanu, fostul presedinte, a plecat la BCR BpL.

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, care este si presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, a fost numit in fruntea bancii in 2007, avand un mandat de patru ani, care expira pe 11 mai, dar care a fost prelungit pentru inca patru ani.

King Sturge are un nou sef la departamentul de project management

King Sturge are un nou sef la departamentul de project managementCompania de consultanta imobiliara King Sturge are un nou sef la departamentul de project management si building consultancy in persoana lui Gabriel Balaban, fost partener in cadrul Gardiner & Theobald.

Fostul ocupant al postului, Resul Kilic, a preluat un post de management pentru biroul King Sturge din Istanbul, unde compania intrevede oportunitati de afaceri promitatoare.

Gabriel Balaban are peste 14 ani de experienta in domeniul constructiilor si in real estate, iar aria sa de competenta include project & cost management, monitorizarea proiectelor pentru institutiile finantatoare (Lender Supervision), managementul dezvoltarii proiectelor si auditul tehnic al cladirilor (Building Surveying).

Vezi aici cum arata sediul companiei King Sturge.