MOL Romania are un nou CEO

MOL Romania are un nou CEOKinga Daradics (foto) este noul CEO si country retail manager pentru MOL Romania, in locul lui Szabolcs Ferencz, care a fost promovat la sefia unei divizii nou-infiintate la nivel de grup.

Daradics va prelua noua functie incepand cu aceasta luna.

Szabolcs Ferencz pleaca de la conducerea filialei locale a MOL dupa un mandat de un an si jumatate. El a fost promovat la conducerea unei divizii nou-infiintate in cadrul grupului MOL, Corporate Affairs.


Mihai Ghyka pleaca de la Bergenbier, pentru a doua oara

Mihai Ghyka pleaca de la Bergenbier, pentru a doua oaraMihai Ghyka (foto) a demisionat din functia de director general al Bergenbier dupa un an si patru luni de mandat. Noul director general este Jens Hoesel.

Ghyka isi incheie mandatul dupa aproape un an si jumatate de la intoarcerea la carma companiei, la 1 ianuarie 2010, odata cu preluarea producatorului local de catre grupul StarBev, detinut de fondul de investitii CVC.


MSD are un nou director general

MSD are un nou director generalCompania farmaceutica Merck Sharp&Dohme (MSD) Romania are din aceasta luna un nou director general, in persoana lui Steve Warner, care a preluat mandatul de la Agata Jakoncic, promovata recent in pozitia de director regional al grupului american Merck pentru zona balcanica.

Steve Warner (foto) are experienta indelungata in industria farmaceutica, lucrand anterior pentru aceeasi companie in diferite regiuni ale lumii.


Directorul tehnic al Romtelecom paraseste compania

Directorul tehnic al Romtelecom paraseste companiaWolfgang Breuer (foto), directorul executiv pentru tehnologie si operatiuni al Romtelecom, va parasi compania din 30 iunie el urmand sa isi continue cariera in tara de origine, Germania.

Breuer are peste 15 ani experienta in domeniul telecom.

El a ocupat, de-a lungul timpului, pozitii precum cea de director executiv tehnic - Comstar-UTS Rusia, de director general al T-Mobile Croatia si de vicepresedinte pentru Europa Centrala in cadrul Deutsche Telekom.


Bogdana Butnar a fost cooptata de Google

Bogdana Butnar a fost cooptata de GoogleBogdana Butnar (foto), unul dintre cei mai activi oameni din online-ul romanesc, a anuntat ca s-a alaturat echipei Google Romania in pozitia de Industry Manager.

Biroul Google Romania a fost deschis la finalul anului trecut. Pana la finalul anului in curs, oficialii locali ai companiei au anuntat ca urmaresc sa creeze o echipa de 7-8 oameni.