Calin Dragan pleaca din iulie la Coca-Cola Japonia

Calin Dragan pleaca din iulie la Coca-Cola JaponiaCalin Dragan, cel care a condus timp de peste sase ani operatiunile Coca-Cola Hellenic in Romania si Republica Moldova, va prelua din luna iulie conducerea companiei din Japonia.

In varsta de 43 de ani, Calin Dragan s-a alaturat Coca-Cola Hellenic in urma cu 18 ani, in functia de supervizor de depozit, in Timisoara.

Dragan a lucrat doar in cadrul companiei Coca-Cola, detinand, timp de trei ani, si functia de director comercial in cadrul Coca-Cola Italia.

Mihai Ghyka: De la Bergenbier la Vodafone

Mihai Ghyka: De la Bergenbier la VodafoneMihai Ghyka, 39 de ani, fost director general la Bergenbier, va prelua in 20 iunie functia de chief commercial officer consumer business unit (director comercial pe segmentul rezidential) in cadrul Vodafone Romania.

Ghyka si-a incheiat cel de-al doilea mandat in cadrul Bergenbier dupa aproape un an si jumatate de la intoarcerea la carma companiei, la 1 ianuarie 2010, odata cu preluarea producatorului local de catre grupul StarBev, detinut de fondul de investitii CVC.

Sorana Georgia este noua sefa a Billa

Sorana Georgia este noua sefa a BillaSorana Georgia are o experienta de peste 14 ani in domeniul retailului, functia anterior ocupata fiind aceea de country manager al parfumeriilor Marionnaud Perfumeries Romania.

Pe parcursul carierei sale in domeniul retailului, Georgia a ocupat functii de conducere in departamente de coordonare operatiuni, bugetare, management de proiect, resurse umane si de marketing.

Groupama are un nou sef la resurse umane

Groupama are un nou sef la resurse umaneGabriel Chirvase, in varsta de 36 de ani, a preluat postul de director resurse umane al Groupama Asigurari, dupa ce Monica Marchis, care a detinut aceasta functie in cadrul companiei, s-a alaturat diviziei de HR a grupului pe postul de international HR coodination director.

Din septembrie 2004 s-a alaturat companiei Wrigley, unde a ocupat succesiv functiile de PLD (People and Development) Manager pentru Europa de Est (zona Balcani) si PLD Manager pentru Cehia, Slovacia si Balcani, fiind responsabil de coordonarea echipei, a activitatilor si a proiectelor globale de Resurse Umane din regiune. Anterior, a ocupat pozitii de management si consultanta in companii precum Ursus Breweries, Arthur Andersen si Pluri Consultants.

Directorul de comunicare al RTC pleaca din companie

Directorul de comunicare al RTC pleaca din companieEma Catalin, directorul de comunicare al grupului RTC, a decis sa plece din companie pentru a se ocupa de comunicarea corporate in cadrul grupului de comunicare BBDO.

Ema Catalin a renuntat la RTC, grup din care face parte lantul de librarii Diverta, dupa 8 ani de experienta.