Grant McKenzie - Ursus Breweries

Grant McKenzie - Ursus BreweriesInainte de a se alatura companiei Ursus Breweries, in martie 2009, a ocupat pozitia de director de marketing si trade marketing pentru compania Cervecera de Canarias (SABMiller Canarias), unde a coordonat activitatile de marketing si comert pentru unitatile locale ale SABMiller.

McKenzie s-a alaturat companiei SABMiller in anul 2005, la Budapesta, in functia de marketing manager pentru Europa, fiind responsabil de eficacitatea departamentului de marketing si dezvoltarea achizitiilor in regiune. In aceasta functie a lucrat si pentru dezvoltarea echipei regionale de brand pe marci europene importante (Kozel) si a sprijinit pietele locale prin planificare strategica si a portofoliului de marci international.

Grant McKenzie si-a inceput cariera profesionala in anul 1997, la Mars Inc. in UK, unde a ocupat mai multe functii si a inceput sa-si formeze expertiza in marketing. A lucrat ca marketing manager pentru Divizia de Dulciuri din Europa, regional business manager pentru Divizia de Dulciuri din Europa Centrala si de Est si tarile nordice, respectiv brand director Europa pentru Skittles.

Cititi si Seful pe marketing al Ursus: Nu am anticipat oportunitatea mediului digital din Romania



Paul Markovits - Heineken

Paul Markovits - HeinekenPaul Markovits, 43 de ani, ocupa incepand cu luna februarie 2010 functia de director de marketing al Heineken Romania. A coordonat si dezvoltat mai multe proiecte printre care lansarea Despedardos si Golden Brau fara alcool si diferite campanii dedicate marcii Heineken, construite in jurul parteneriatului cu UEFA Champions League.

Markovits are o cariera de 19 ani in marketing, dintre care 10 in diverse pozitii in cadrul P&G (1997-2007) si un an si jumatate la conducerea operatiunilor de marketing ale Vodafone Romania. Din noiembrie 2008 a devenit partener in cadrul companiei de consultanta The Network, gestionand in paralel start-up-ul Time 2 Talk, cu activitati in marketing si comunicare.

Este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti si detine un master in cadrul California State University – Chico, specializarea "International Marketing Comunications".

Tiberiu Mercurian - Bergenbier

Tiberiu Mercurian - BergenbierTiberiu Mercurian a fost numit in functia de director de marketing al producatorului de bere Bergenbier in luna aprilie 2010. Printre proiectele coordonate si dezvoltate se numara relansarea Noroc, lansarea Bergenbier Nefiltrata din Grau, Bergenbier Fresh si Staropramen, Beck’sperience, prima reclama live realizata pentru brandul Bergenbier si semnarea parteneriatului cu Liga 1 Bergenbier.

In perioada 2004-2010, Mercurian a lucrat ca director de marketing al diviziei de detergenti si produse de curatenie la Henkel Romania, in prealabil (din 2002) detinand functia de assistant brand manager CEE pentru brandul Perwoll in cadrul Henkel CEE. Din 2000 pana in 2002, Tiberiu Mercurian a avut diverse alte functii in cadrul departamentului de marketing al Henkel Romania.

Intre 1997 si 2000, a fost consultant in cadrul Delegatiei Economiei Germane (actuala Camera de Comert Romano-Germana).

Tiberiu Mercurian este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti - specializarea: Economia si Gestiunea Productiei Alimentare. Intre 1993 si 1994 a obtinut doua burse la Universitatea de Studii Economice din Viena, unde a studiat “Marketing and Management of Foreign Trade” si “Integration of European Markets”.

Este casatorit si are doi copii.

Cititi si Noul sef al Bergenbier: In planul pe 3 ani nu intra si redeschiderea fabricii de la Blaj

Doron Zilberstein - United Romanian Breweries Bereprod

Doron Zilberstein - United Romanian Breweries BereprodDoron Zilberstein, 44 de ani, ocupa functia de vicepresedinte de marketing al URBB din luna septembrie 2008. Printre proiectele coordonate si dezvoltate in aceasta perioada se numara lansarea apei minerale Bilbor, lansarea Holsten fara alcool sau relansarea Carslberg.

Activitatea profesionala si-a inceput-o in domeniul marketingului, in industria farmaceutica, imediat dupa absolvirea universitatii, in 1994. Dupa 4 ani pe aceasta piata, a ocupat succesiv pozitiile de category manager (1998 - 2001), marketing manager - divizia food (2001 - 2003), business unit manager - divizia food (2003 - 2006) si national sales manager (2006 - 2008) din cadrul Unilever Israel.

Doron Zilberstein este absolvent al College of Business Management si detinator al unui MBA in marketing in cadrul Heriot-Watt University, Edinburgh Business School.