Dragos Damian este noul director general al Actavis

Dragos Damian este noul director general al ActavisCompania farmaceutica islandeza Actavis l-a numit pe Dragos Damian in functia de director general al diviziei din Romania. Damian a renuntat la conducerea Zentiva Romania in urma cu o luna.

Numirea va intra in vigoare la inceputul acestei luni, iar responsabilitatile noului director general vor cuprinde dezvoltarea si coordonarea tuturor operatiunilor comerciale ale Actavis in Romania, in stransa colaborare cu unitatea de productie a grupului - Sindan Pharma.

Fata Asigurari are un nou director general

Fata Asigurari are un nou director generalFata Asigurari are un nou director general in persoana lui Diego De Gennaro, numit de actionarul principal in aceasta functie din 24 iulie si inlocuindu-l astfel pe Riccardo Montanari.

"Diego De Gennaro are o lunga experienta profesionala in cadrul grupului Generali, indeplinind roluri cheie in societati ale grupului, care opereaza in pietele care s-au dezvoltat in Europa Centrala si Orientala", conform unui comunicat al companiei.

Marius Chereches paraseste Ozone Romania

Marius Chereches paraseste Ozone RomaniaMarius Chereches, group business development & supply chain director la Ozone Romania, a anuntat ca renunta la functia sa din cadrul companiei, imediat dupa ce Advent International, care controleaza producatorul farma LaborMed, a anuntat preluarea portofoliului de produse Ozone.

“Contractul meu cu Ozone Laboraties se va incheia pe data de 31 iulie 2009. In acest timp, am reusit sa realizez o serie de proiecte excelente, dar altele nu s-au mai concretizat. Una peste alta, apreciez mult perioada petrecuta in companie”, a declarat Marius Chereches.

Xerox Romania si Moldova are un nou sef

Xerox Romania si Moldova are un nou sefPetr Sichrovsky, actualul Country General Manager al Xerox Cehia si Slovacia, a preluat functia sefia Xerox Romania si Republica Moldova din data de 1 august.

Recent, Marius Persinaru, fostul Country General Manager al Xerox Romania si Republica Moldova, a fost avansat pe pozitia de Vice President, Operations, Developing Markets Operations (DMO) - East, asigurand si interimatul pentru pozitia de GM pentru operatiunile locale pana la intrarea in functie a lui Sichrovsky.

Sommering a adus un britanic pentru dezvoltarea companiei

Sommering a adus un britanic pentru dezvoltarea companieiSommering Install, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata locala de instalatii, cu afaceri anuale de 25 de milioane de euro, l-a recrutat pe britanicul Damian Bettles, 31 de ani, in functia de managing director, pentru a coordona dezvoltarea companiei in afara Romaniei.

Britanicul, absolvent de Master of Business Administration (MBA), a fost recrutat de la WSP Group, unul din cele mai importante grupuri de consultanta in constructii la nivel mondial, cu peste 10.000 de angajati si 250 de birouri internationale.

OKI si-a luat dealer manager cu experienta in telecomunicatii

OKI si-a luat dealer manager cu experienta in telecomunicatiiOKI Printing Solutions, al doilea producator de solutii de printing din zona EMEA, prezent in 120 de tari, a numit-o pe Adriana Pricope in functia de dealer manager pentru Romania.

Adriana Pricope a preluat aceasta functie la inceputul lunii mai si colaboreaza cu toti partenerii din reteaua de distributie locala, asigurand interfata dintre distribuitorii OKI din Romania si sediul central OKI din Varsovia.

Grupul Rompetrol isi schimba echipa de management

Grupul Rompetrol isi schimba echipa de managementGrupul Rompetrol va opera o serie de schimbari in echipa de management, iar activitatile de profil ale grupului vor fi grupate de la 1 august in cinci mari arii operationale.

Noua echipa este formata din noul director general Saduokhas Meraliyev, Andre Naniche (director general adjunct), Alibek Zhilbayev (director al diviziei de Trading), Yerzhan Orynbassarov (directorul diviziei de Dezvoltare Corporatista si Servicii Industriale) si Dmitry Grigoryev (director financiar si centru corporatist).