Marian Alecu pleaca de la McDonald's, dupa 16 ani in companie

Marian Alecu pleaca de la McDonald's, dupa 16 ani in companieCel care a condus timp de 12 ani afacerile McDonald’s Romania, grup din care a facut parte pe perioada a 16 ani, a decis sa paraseasca compania, de la 1 octombrie. Marian Alecu (foto) urmeaza sa inceapa o cariera antreprenoriala.

Karen Bishop, COO McDonald’s Rusia&Europa de Est, va prelua conducerea operatiunilor din Romania incepand cu 1 octombrie. Aceasta are o experienta de 28 de ani in cadrul grupului McDonald’s.

Frontal Communication si-a luat director general de la Cisco

Frontal Communication si-a luat director general de la CiscoBogdan Constantinescu (foto), care a fost directorul general al Cisco pana in iulie 2009, a preluat conducerea Frontal Communication de la Sebastian Banica, cel care a devenit directorul executiv al companiei in noiembrie 2008, odata cu incheierea parteneriatului dintre Frontal Communication si Omnilogic

El a acceptat sa conduca o companie locala cu afaceri de 13,8 milioane de euro in 2008 si care isi bazeaza 80% din business pe parteneriatele cu Cisco.

Constantinescu a inceput sa lucreaze in industria IT&C locala in 1992, pana acum ocupand functii de conducere la IBM, Microsoft si Cisco Systems Romania.

Sef nou la BMW Group Romania

Sef nou la BMW Group RomaniaStephan Breschan (foto), vine de la BMW China si il inlocuieste pe Bernd John, care a ocupat aceasta functie de la 1 ianuarie 2009, dupa retragerea lui Carl-Theo Fitzau la pensie.

Noul director general al BMW Group Romania a lucrat in Austria, Ungaria, iar in ultimii 3 ani a ocupat functii de management in departamentele finante, vanzari si marketing BMW China.

Director nou de relatii cu investitorii la A&D Pharma

Director nou de relatii cu investitorii la A&D PharmaClaudiu Manolescu (foto) se va ocupa de gestionarea relatiei cu investitorii, gestionarea comunicarii obligatorii a grupului A&D Pharma catre London Stock Exchange si de realizarea raportului anual pentru investitori.

Noul director de la A&D Pharma, care mai detine si functia de group reporting & accounting director, lucreaza in cadrul grupului de cinci ani, de cand s-a angajat pe ca reporting manager.

Anterior, Manonlescu a mai lucrat trei ani in departamentul de audit al companiei de consultanta Ernst&Young Romania.

Alexandrion Grup Romania, nou director comercial

Alexandrion Grup Romania, nou director comercialCu o experienta de peste 11 ani in piata bunurilor de larg consum, Gyuri Eperjessy (foto) a ocupat diferite pozitii manageriale in trade si brand marketing la nivel national, dupa ce anterior a activat in field trade marketing si in managementul vanzarilor, incepandu-si cariera ca reprezentant de vanzari.

Eperjessy a fost promovat in functia de director comercial in cadrul Alexandrion Grup Romania, de unde urmeaza sa elaboreze strategia companiei din punct de vedere comercial si sa atinga obiectivele de vanzari si profit stabilite.

Sef pe vanzari la importarul local al Royal Crown Cola

Sef pe vanzari la importarul local al Royal Crown ColaVirgil Oroviceanu (foto) este noul director de vanzari al companiei GoodBev, importarul local al Royal Crown Cola, brandul al treilea de pe piata globala de cola.

Din noua pozitie, Oroviceanu va coordona strategia de abordare a pietei pentru brandul de cola.

Metro si-a luat director achizitii produse alimentare

Metro si-a luat director achizitii produse alimentareAnca Vizireanu (foto) si-a inceput cariera in cadrul Metro Cash & Carry Romania ca analist cumparari produse alimentare in decembrie 1996, preluand ulterior pozitiile de coordonator produse alimentare si manager divizie produse alimentare proaspete din cadrul aceluiasi retailer.

Ea este noul director cumparari produse alimentare al Metro Cash&Carry Romania.

Oana Solca a trecut de la Orange la Romtelecom

Oana Solca a trecut de la Orange la RomtelecomOana Solca (foto), fostul director de vanzari online al Orange, va prelua din luna octombrie functia de sef de propuneri online si dezvoltare web al Romtelecom.

Angajarea Oanei Solca, cooptarea lui Ovidiu Ghiman, fostul director comercial al RCS&RDS si a lui Radu Tudorache, fostul consultant al Google in Romania, arata faptul ca operatorul cunoscut ca unul de telefonie fixa isi orienteaza puternic activitatile catre tehnologia digitala.

Head of HR Holding Governance Functions in cadrul grupului UniCredit

Head of HR Holding Governance Functions in cadrul grupului UniCreditDaniela Rohan, directorul de resurse umane al bancii UniCredit Tiriac, a fost promovata pe pozitia de Head of HR Holding Governance Functions in cadrul grupului UniCredit.

Alina Dragan (foto) va prelua, la 1 octombrie, functia de director de resurse umane a bancii. Ea a detinut anterior functia de Head of HR Expert Centers al bancii.