Nicolae Surdu, noul sef al Bancii Comerciale Carpatica

Nicolae Surdu, noul sef al Bancii Comerciale CarpaticaNicolae Surdu a fost numit de catre Consiliul de Administratie al Bancii Comerciale Carpatica in functia de director general, in locul fostului sef, Nicolae Hoanta.

Anterior, Nicolae Surdu ocupase functia de director general al sucursalei Fortis Bank din Romania.

Directorul de marketing de la Sanofi-Aventis, la conducerea Zentiva Romania

Directorul de marketing de la Sanofi-Aventis, la conducerea Zentiva RomaniaSimona Cocos a fost numita in functia de director general al producatorului de medicamente Zentiva Romania, dupa ce postul fusese lasat liber de la sfarsitul lunii iunie.

Inainte de a prelua conducerea Zentiva, Simona Cocos (foto), 42 de ani, a fost director de marketing al Sanofi-Aventis Romania. Noua directoare generala detine detine o experienta de peste 15 ani in domeniul farma. A absolvit Facultatea de Chimie, specializarea inginer chimic, si a obtinut un MBA in domeniul managementului si al strategiei (2006-2008) la Open University din Marea Britanie.

S-a alaturat companiei Sanofi in anul 1995, in cadrul careia a ocupat pe rand functiile de asistent de vanzari (1995-1997), manager vanzari (1997) si manager de produs (1997-2001). Dupa fuziunea Sanofi cu Synthelabo, a devenit manager de produs pentru grupul Sanofi-Synthelabo (2001-2003) si director de marketing al Sanofi-Synthelabo (2003-2004).

Metro Cash & Carry Romania ramane fara director operational

Metro Cash & Carry Romania ramane fara director operationalVladimir Vava a renuntat la functia de director operational al Metro Cash & Carry Romania pentru a conduce echipa de training al retailerului la nivel international.

Vava si-a inceput cariera in cadrul Metro Cash & Carry Romania in octombrie 1997. Cinci ani mai tarziu a fost numit sef al departamentului de operatiuni regiune in Metro Cash & Carry Romania, inainte de a prelua functia de manager zonal vanzari in martie 2003, in cadrul filialei din Rusia. Vava a fost promovat in functia actuala in ianuarie 2007.

Parteneri noi la KPMG

Parteneri noi la KPMGKPMG Romania a numit incepand cu 1 octombrie doi noi parteneri - Ramona Jurubita, tax partner, coordonator al echipei de Impozite Indirecte, si Cezar Furtuna, audit partner.

Ramona Jurubita lucreaza in domeniul consultantei fiscale din 1999, cand s-a angajat la KPMG Romania imediat dupa ce a absolvit Academia de Studii Economice. Intre 2003 si 2006 a lucrat in calitate de tax manager pentru o companie multinationala din domeniul bunurilor de larg consum, unde a acumulat experienta practica in aspectele legate de planificarea fiscala, conformitatea fiscala si controalele fiscale. Dupa aceasta perioada, a revenit la KPMG in 2006.

Cezar Furtuna are o experienta de 10 ani in practica de audit din cadrul departamentului Servicii Financiare al KPMG Romania. El s-a angajat la KPMG in Romania imediat dupa ce a absolvit studiile, in 1998.

Cristian Ianca, inlocuit din functia de director general al Socep Constanta

Cristian Ianca, inlocuit din functia de director general al Socep ConstantaCristian Ianca (foto) a fost inlocuit din functia de director general al operatorului portuar Socep Constanta in urma unei decizii a Consiliului de Administratie, aceasta pozitie urmand sa fie ocupata temporar de catre Daniel Lintes.

Socep Constanta (SOCP) a obtinut in primul semestru al anului un profit de 0,66 milioane lei (0,15 milioane euro), de opt ori mai mic fata de rezultatul din aceeasi perioada din 2008, pe fondul reducerii semnificative a transportului si a retragerii celui mai important client.

Magdalena Zander si Gabriel Boaca pleaca de la Intact Interactive

Magdalena Zander si Gabriel Boaca pleaca de la Intact InteractiveConducerea echipei de vanzari a Intact Interactive, formata din Magdalena Zander si Gabriel Boaca, a fost demisa de Sorin Danilescu, directorul general al diviziei de new media a trustului Intact, ca urmare a unor “grave erori manageriale si neatingerea obiectivelor stabilite”.

Magdalena Zander a declarat ca a decis sa demisioneze, invocand un conflict de interese care afecteaza business-ul Intact Interactive.

La randul sau, Gabriel Boaca, cel care a coordonat alaturi de Magdalena Zander operatiunile de vanzari ale Intact Interactive incepand cu octombrie 2008, a declarat ca decizia de incetare a colaborarii a fost luata de comun acord.

Un nou director executiv de creatie la Lowe&Partners

Un nou director executiv de creatie la Lowe&PartnersFunctia de Executive Creative Director al agentiei Lowe & Partners a fost preluata de Steve Clay, un publicitar originar din Canada, plecat de pe aceeasi pozitie de la Lowe Filipine.

Experienta anterioara a lui Clay include munca in agentii de publicitate precum Publicis, TBWA, JWT, D'Arcy si Y&R, din tari ca Hong Kong, Canada, Malaezia, Singapore si Filipine.

Din 1994 lucreaza in advertising, avand la activ branduri precum: Johnson & Johnson, Unilever, Citibank, Vodafone, Cadbury, Carlsberg, Chevron, Hewlett-Packard, L’Oreal, Nestle, Renault, Western Union, Mars, KLM Royal Dutch Airlines, Ritz-Carlton Hotel, Samsonite, Seagram's, Whirlpool si SriLanka Airlines.

Radio ZU ramane fara director de marketing&PR

Radio ZU ramane fara director de marketing&PRCamelia Levintza Stettler paraseste functia de director de marketing si relatii publice al Radio ZU, postul de radio al trustului Intact, incepand cu 1 octombrie.

Timp de un an de zile, Stettler a coordonat conceptia si implementarea strategiilor de marketing ale Radio ZU. De asemenea, a asigurat comunicarea radioului cu reprezentantii mass-media. Camelia Stettler isi va continua cariera in domeniul relatiilor publice, in calitate de PR specialist, una dintre companiile pe care le reprezinta in aceasta pozitie fiind Brown Forman Romania, care face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial.