Constantin Toma a renuntat la conducerea Omniasig

Constantin Toma a renuntat la conducerea OmniasigConstantin Toma, presedintele Omniasig, companie controlata de Vienna Insurance Group, si-a anuntat demisia de la conducerea companiei.

In cadrul sedintei consiliului de administratie al PAID Constantin Toma, presedinte directorat al Omniasig, a fost ales presedintele PAID, in timp ce Radu Mustatea, seful directoratului Astra Asigurari, a fost numit vicepresedinte.

Ernst&Young are un nou director executiv

Ernst&Young are un nou director executivDavid Smith este noul director executiv al Ernst & Young Romania care va conduce echipa de servicii pentru investigarea fraudelor (Fraud Investigation and Disputes Services - FIDS), echipa care face parte din cadrul departamentului de servicii de Audit.

El are o experienta profesionala de peste 16 ani in investigarea fraudelor si cuantificarii prejudiciilor din cadrul corporatiilor, precum si in consultanta contabila pentru litigii comerciale.

Un nou director de operatiuni pentru Alexandrion Grup Romania

Un nou director de operatiuni pentru Alexandrion Grup RomaniaYiannis Lagos, 42 de ani, a fost numit la inceputul acestei luni in functia de director de operatiuni al Alexandrion Grup Romania, cel mai mare producator autohton de bauturi alcoolice.

Cu o experienta de peste 15 ani in management, Yiannis Lagos a ocupat pozitii de management in resurse umane in companii precum Alpha Bank - Grecia, NIIT India, JCI - la nivel global, Elmec Romania, Global Eye Investments Romania.

Caroli Foods are director de vanzari pe zona key account de la Red Bull Romania

Caroli Foods are director de vanzari pe zona key account de la Red Bull RomaniaAdrian Vlaicu a fost numit in functia de director national de vanzari pe segmentul key account al producatorului de mezeluri Caroli Foods.

Cu o experienta profesionala de peste 12 ani in vanzari atat pe partea de conturi internationale cat si pe cea de comert traditional, Adrian Vlaicu se alatura echipei coordonate de catre directorul national de vanzari, George Ungureanu.

Seful de HR al Ursus, promovat la biroul din Londra

Seful de HR al Ursus, promovat la biroul din LondraCristian Popescu, 38 de ani, a fost numit incepand cu luna octombrie in functia de vicepresedinte al producatorului Ursus Breweries, lider pe piata berii din Romania.

Pozitia de vicepresedinte resurse umane pentru Romania a fost anterior ocupata de Radu Panait, care a preluat functia de HR business process custodian Europe in cadrul biroului SABMiller din Londra.

Herbalife are un nou director pentru Europa

Herbalife are un nou director pentru EuropaCompania Herbalife, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse nutritive din lume, l-a numit recent pe Edi Heinrich ca vicepresedinte si director executiv pentru regiunea reprezentata de piata din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Heinrich, parte a echipei Herbalife de 20 de ani, va fi responsabil cu toate operatiunile de business, vanzari si marketing pe cele 37 de piete din regiune, avand biroul in centrul Herbalife din apropierea Londrei.

KPMG Romania are un britanic in functia de coordonator pe consultanta fiscala

KPMG Romania are un britanic in functia de coordonator pe consultanta fiscalaKPMG Romania l-a cooptat pe Mark Gibbins in calitate de nou coordonator al departamentului de Consultanta Fiscala, cu incepere de la 1 octombrie 2009.

Mark Gibbins a lucrat ca Partener in Marea Britanie, Portugalia, si, mai recent, coordonator al departamentului de Consultanta Fiscala in Slovacia la birourile KPMG din aceste tari.

Noul coordonator al departamentului de consultanta fiscala este cetatean britanic si s-a angajat la KPMG dupa ce a absolvit Universitatea Bristol din Marea Britanie in 1980. S-a specializat in servicii profesionale de consultanta a Investitiilor Straine Directe, in restructurari, fuziuni, precum si facilitati fiscale