Sef nou la Dacia

Sef nou la DaciaJerome Olive (foto) va fi propus pentru functia de Administrator al companiei Dacia in cadrul Adunarii Generale din 26 noiembrie 2009 si, ulterior, pentru cea de director general al Dacia, in locul lui Francois Fourmont, care va parasi compania si se va pensiona la sfarsitul acestui an.

Fourmont lasa in urma o companie profitabila, Dacia fiind principalul exportator al Romaniei, masinile produse la Mioveni ajungand in 60 de tari, de pe 4 continente. Pana in prezent, Dacia detine 15% din exporturile Romaniei.

Cariera lui Olive la Renault a inceput in 1982, la uzina de la Sandouville. In cadrul proiectelor R25 si R21, Jerome Olive a ocupat diferite posturi in domeniul fiabilizarii proceselor de fabricatie si de mentenanta.



Peter Imre a lasat conducerea Philip Morris

Peter Imre a lasat conducerea Philip MorrisPeter Imre, unul dintre cei mai longevivi manageri din industria tigaretelor din Romania, a decis sa paraseasca Philip Morris pentru a se dedica proiectelor personale – investitiile pe pietele de capital si imobiliare.

Peter Imre si-a inceput cariera in anul 1989 in cadrul filialei Philip Morris din Ungaria. Ulterior, a ocupat pozitia de consultant pentru Philip Morris Romania (1990-1994), director de vanzari Kraft Jacobs Suchard si director de vanzari si marketing in cadrul aceleasi companii, pe atunci parte din Philip Morris Romania (1994-1997), director general interimar Kraft Foods Romania (1996).

Sanoma Hearst a ramas fara director de vanzari

Sanoma Hearst a ramas fara director de vanzariCezar Burlan este unul dintre cei mai longevivi oameni de vanzari de pe piata romaneasca, avand o experienta de 11 ani in special in vanzarea spatiului de publicitate al ziarelor si revistelor.

El a decis sa paraseasca Sanoma Hearst Romania dupa cinci ani de coordonare a vanzarilor de publicitate in cadrul companiei.


Viorel Grigore, presedintele interimar al Bancii Carpatica

Viorel Grigore, presedintele interimar al Bancii CarpaticaViorel Grigore, membru in consiliul de administratie al Bancii Carpatica (BCC), va ocupa functia de presedinte interimar al bancii, in locul lui Nicolae Hoanta, pana la urmatoarea adunare generala.

La inceputul lunii, consiliul de administratie al Bancii Comerciale Carpatica l-a numit pe Nicolae Surdu in functia de director general, in locul lui Nicolae Hoanta, care ocupa si functia executiva, aproband totodata o conducere dualista a bancii, prin directorat si consiliu de supraveghere.

De la Colliers la The Advisers, in departamentul de terenuri

De la Colliers la The Advisers, in departamentul de terenuriIncepand din luna octombrie, Ionut Petcu este senior consultant in cadrul departamentului de terenuri al companiei The Advisers/Knight Frank.

Anterior, el a lucrat in cadrul aceluiasi departament al companiei Colliers International, avand o experienta de cinci ani pe piata imobiliara.

De la Kandia Excelent in mass-media

De la Kandia Excelent in mass-mediaDupa ce anul trecut si-a anuntat retragerea de la conducerea Kandia Excelent, companie pe care a coordonat-o timp de opt ani, Sorin Alexandrescu a fost numit director executiv al postului de televiziune Antena 1, parte a trustului de presa Intact.

Sorin Alexandrescu (foto) este licentiat in drept, masterand in economie si detine o diploma internationala MBA in management. Are o experienta profesionala de peste 12 ani in pozitii de management si top management in domenii precum FMCG, Corporate Finance, Asset Management, Mergers&Aquisitions, Burse de Valori.