Melesteu lasa Heineken pentru sefia Strauss

Melesteu lasa Heineken pentru sefia StraussMarius Melesteu (foto), directorul de marketing al Heineken Romania, a fost numit director general al Strauss Romania, locul sau fiind luat de Paul Markovits, fostul director de marketing al Vodafone.

Melesteu a fost director comercial si apoi director de marketing la Heineken Romania (2005-2009). Anterior a ocupat functiile de brand manager si sales manager la Unilever Romania, precum si cea de country manager la Unilever Belgrade.

Paul Markovits are o experienta de peste 17 ani in marketing strategic pe pietele internationale, cu precadere pe cele din Europa Centrala si de Est. Anterior acestei numiri, Markovits a ocupat diferite pozitii de top management, printre care: senior director brand and communication in cadrul Vodafone Romania (aprilie 2007 – noiembrie 2008), senior brand manager si consumer & market knowledge department leader in cadrul Procter&Gamble Europe si Procter&Gamble Romania, in perioada 1995 – 2007.

Fostul manager al BitDefender, director de strategie si marketing la TotalSoft

Fostul manager al BitDefender, director de strategie si marketing la TotalSoftDaniel Ionescu, fostul manager al BitDefender, este din decembrie director de strategie si marketing al TotalSoft, unul dintre principalii producatori de solutii de business din Romania.

Ionescu a lucrat peste zece ani la BitDefender, divizia de securitate informatica a Softwin, companie condusa de Florin Talpes. Printre pozitiile ocupate se mai numara director general al firmei de consultanta strategica si dezvoltare internationala Infod, respectiv director operational al companiei MyStaff Software.

De asemenea, in 2008, Ionescu a lansat firma myCRM, specializata in furnizarea de solutii software.

Un nou director pentru Aviva Pensii

Un nou director pentru Aviva PensiiDaniela Vasile, director financiar al companiei de asigurari Clal Asigurari, a preluat de la 1 februarie conducerea Aviva Pensii, al cincilea jucator din piata pensiilor private obligatorii.

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Daniela Vasile a mai lucrat si in cadrul companiei de consultanta KPMG Romania.

Daniela Vasile il inlocuieste pe englezul Philip Edward Jones, care a parasit compania la sfarsitul lunii ianuarie a anului in curs, dupa zece luni de mandat.

Sefa Signal Iduna a demisionat

Sefa Signal Iduna a demisionatDirectorul general al Signal Iduna, Sanziana Maioreanu, a demisionat de la conducerea companiei, dupa ce s-a decis limitarea "efortului financiar din partea companiei si asteptarea unui moment favorabil pentru relansare".

Ea a mentionat ca in ultimii doi ani a sustinut, printre altele, mai multe campanii de promovare a asigurarilor private de sanatate.

Consiliul de Supraveghere al companiei de asigurari Signal Iduna se va reuni la sfarsitul acestei saptamani in Germania pentru a alege noul director executiv al diviziei din Romania.

Un nou manager de comunicare la Holcim Romania

Un nou manager de comunicare la Holcim RomaniaAndreea Nicolae ocupa, incepand cu 1 februarie, functia de manager de comunicare al Holcim Romania, unul din cei trei producatori de ciment de pe piata locala.

Cu o experienta de 13 ani in comunicare si marketing, noul manager de comunicare al Holcim, absolvent al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, si-a inceput cariera la agentia de stiri Mediafax, in 1997.

De la CFO, la director executiv al APT Resources&Services

De la CFO, la director executiv al APT Resources&ServicesSorina Donisa, fostul CFO al companiei de resurse umane APT Resources & Services, parte a grupului APT, preia functia de director executiv, inlocuind-o pe Marilena Petrec.

Sorina Donisa este absolventa a Universitatii de Vest din Timisoara si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania. Sorina Donisa s-a alaturat echipei APT in 1998, ocupand pozitia de director economic pana in 2006, cand a preluat postul de CFO in compania APT Resources & Services.

Euromedia si Beta Cons isi iau CFO de la A&D Pharma

Euromedia si Beta Cons isi iau CFO de la A&D PharmaIncepand de la 1 februarie, Claudiu Manolescu ocupa functia de Chief Financial Officer (CFO) al companiilor de publicitate outdoor Euromedia si Beta Cons, parte din Epamedia.

Noul CFO Euromedia si Betacons a ocupat anterior pozitia de Group Accounting & Reporting Director in cadrul grupului olandez A&D Pharma. Concomitent, Claudiu Manolescu a detinut si functia de Director de relatii cu investitorii, ocupandu-se din aceasta pozitie si de comunicarea grupului A&D Pharma catre London Stock Exchange.

Un nou director de HR la Heineken

Un nou director de HR la HeinekenLiana Petre a fost numita in functia de director de resurse umane in cadrul Heineken Romania, inlocuindu-l in functie pe Eduard Radu, care va ocupa functia de sales capabilities manager in cadrul aceleiasi companii.

Inainte de a se alatura echipei Heineken Romania, Liana Petre a ocupat pozitia de director general interimar in cadrul companiei GrECo International si a avut in raspunderea sa dezvoltarea si implementarea planurilor de business ale companiei. Anterior acestei pozitii, Petre a ocupat pozitia de manager resurse umane in cadrul Provident Financial Romania (2006 – 2009), precum si a companiei Lear Corporation Romania (2003 – 2006).