10. Cisco si-a numit seful, dupa un interimat de opt luni

10. Cisco si-a numit seful, dupa un interimat de opt luniFiliala locala a celui mai mare producator de echipamente de retea la nivel mondial, Cisco Romania, l-a numit pe Cristian Popescu (foto) in functia de director general al operatiunilor din Romania, dupa ce a ocupat interimatul la conducerea companiei din iulie 2009.

Anterior, directorul general al Cisco a fost Bogdan Constantinescu, care a preluat din octombrie functia de director general al Frontal Communcation, una dintre cei mai importante companii romanesti de integrare de sisteme IT.

9. Director general nou la Nabucco Gas Pipeline

9. Director general nou la Nabucco Gas PipelineVlad Pavlovschi a fost numit director general al Nabucco Gas Pipeline Romania SRL, dupa ce anterior detinuse functia de director al departamentului de proiectare si cercetare in cadrul transportatorului national de gaze Transgaz.

Nabucco Gas Pipeline Romania are ca obiect de activitate gestionarea si supervizarea proiectarii gazoductului Nabucco pe teritoriul Romaniei, asociatul sau unic fiind Nabucco Gas Pipeline International GmbH din Austria.

8. GMP si-a luat senior planner de la Leo Burnett

8. GMP si-a luat senior planner de la Leo BurnettIoana Gheorghita (foto), in varsta de 27 de ani, este noul Senior Strategic Planner al agentiei GMP.

Portofoliul ei mai numara doua premii Effie si primele doua episoade din research-ul adresat femeilor, LeoShe.

GMP este o agentie independenta care a lucrat pentru branduri precum Alexandrion, Apa Nova, Boom, Bucovina, Cocolino, Cosmote, Millennium Bank, Monte Banato, Omo, Timisoreana.

7. GE Money are sef nou la compania care vinde credite ipotecare

7. GE Money are sef nou la compania care vinde credite ipotecarePaul Panciu (foto) este noul director al companiei care vinde credite ipotecare in cadrul GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric.

Incepand din februarie 2010, Panciu, 33 de ani, il inlocuieste pe Cristian Dragos, care la inceputul anului a preluat conducerea operatiunilor grupului GE Money.

6. Director de marketing nou la Domo

6. Director de marketing nou la DomoDirectorul de marketing Domo, al doilea retailer de electronice si IT pe piata locala, Gabriela Mandrea a renuntat la functia pe care o detinea de la finalul lui 2005, pentru a se implica in cateva proiecte personale, aceasta fiind inlocuita de Ligia Rosu, cea care timp de sase ani fost directorul de marketing al retelei de magazine Diverta.

In 2009, Ligia Rosu (foto), a lucrat pentru cateva luni ca director de marketing si vanzari pentru lantul de magazine de optica Optinova, ultima pozitie ocupata fiind cea de marketing director in cadrul mallului Liberty Center.

5. Schimbare de sef la departamentul de inchirieri spatii comerciale al Jones Lang LaSalle

5. Schimbare de sef la departamentul de inchirieri spatii comerciale al Jones Lang LaSalleRoxana Stanciulescu (foto), in varsta de 31 de ani, a fost promovata de la inceputul anului in functia de sef al departamentului de inchirieri spatii comerciale al companiei Jones Lang LaSalle, dupa ce anterior a ocupat functia de senior consultant.

Stanciulescu are o experienta de sase ani in piata imobiliara, iar in ultimii trei ani a lucrat pentru Jones Lang LaSalle, fiind responsabila de inchirierea proiectelor AFI Palace Cotroceni, dezvoltat de AFI Europe si Fashion House Outlet, dezvoltat de Liebrecht & wooD in cadrul West Park Militari.

4. Directorul general Heineken Romania, seful Asociatiei Berarii Romaniei

4. Directorul general Heineken Romania, seful Asociatiei Berarii RomanieiJan Derck van Karnebeek (foto) a preluat conducerea Asociatiei Berarii Romaniei dupa ce Stephan Maria Weber, cel care a condus timp de 3 ani operatiunile Ursus Breweries, a renuntat la inceputul acestui an la functiile detinute din motive personale.

van Karnebeek conduce operatiunile Heineken Romania din luna martie a anului trecut.

3. Directorul de marketing al Marriott renunta la functie

3. Directorul de marketing al Marriott renunta la functieDina Liztica, directorul de marketing si de relatii publice al hotelului de cinci stele JW Marriott din Bucuresti, va renunta, dupa zece ani, la aceasta functie.

Atributiile lui Litzica vor fi preluate de Cristina Nitu, marketing coordinator al Marriott si de Meda Vasiliu, director de vanzari si marketing.

2. Albalact ramane fara director general

2. Albalact ramane fara director generalDupa doi ani la conducerea Albalact Alba Iulia, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata laptelui din Romania, Traian Simion (foto) paraseste functia detinuta pentru a urma alte proiecte profesionale, anunta compania.

Simion a coordonat strategiile de dezvoltare si consolidare ale companiei Albalact in calitate de director general timp de doi ani, dupa ce alti doi ani si jumatate a construit, alaturi de partenerii sai de management din companie, un portofoliu diversificat de produse.

1. Schimbari la Accor

1. Schimbari la AccorDupa peste 5 ani de mandat, francezul Bruno Vinette va parasi functia de general manager al hotelului de patru stele Pullman (fostul Sofitel) din Capitala.

Francezul a fost avansat in cadrul grupului Accor si va detine, incepand din luna aprilie, functia de director regional al Novotel Ungaria.