Colliers si-a luat director de investitii regional de la DTZ

Colliers si-a luat director de investitii regional de la DTZCompania de consultanta imobiliara Colliers International a anuntat numirea lui John Verpeleti in functia de director de investitii pentru Europa Centrala si de Est. Anterior, acesta a condus operatiunile birourilor DTZ din aceeasi regiune.

In cadrul Colliers, australianul John Verpeleti (foto) va avea ca responsabilitati conducerea echipelor care activeaza in pietele de investitii din Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Romania, Bulgaria si Ucraina.

Anterior, Verpeleti a detinut pozitii de conducere in cadrul AXA Real Estate Investment Management si in cadrul companiei de consultanta DTZ, unde a condus operatiunile birourilor din Europa Centrala si de Est ale grupului si a fost implicat in activitatile regionale de investitii ale companiei.



Membri noi in echipa Thinkdigital Romania

Membri noi in echipa Thinkdigital RomaniaThinkdigital, reteaua est-europeana de publicitate online, are incepand cu 1 martie un nou director de vanzari – Olimpia Norsesovici si un campaign manager – Vladimir Banica.

Dupa 9 ani de experienta pe print (in cadrul companiilor Ringier, Splendid Media si Intact ), Olimpia Norsesovici (foto) s-a alaturat echipei Thinkdigital pe pozitia de director de vanzari.

La randul sau, Vladimir Banica detine o experienta de 5 ani in aceasta industrie si va ocupa functia de campaign manager. Banica a facut trecerea din echipa de marketing online a Vodafone Romania catre Thinkdigital.

Fostul sef al proiectului Baneasa iese din afacerile imobiliare ale lui Patriciu

Fostul sef al proiectului Baneasa iese din afacerile imobiliare ale lui PatriciuBritanicul Michael Lloyd, cel care timp de opt ani a condus proiectul Baneasa din nordul Bucurestiului, a demisionat din functia de conducere a fondului german de investitii Rutley European Property Limited, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, se arata intr-un comunicat al fondului.

Michael Lloyd (foto), in varsta de 43 de ani, a fost numit in conducerea fondului german de investitii Rutley in luna decembrie 2009. Lloyd a demisionat din functia de director extern (n.r.: director independent care nu are rol de management), demisia avand efect imediat din data de 18 martie.

Totodata, Lloyd a renuntat si la functia ocupata in cadrul companiei Quintet Asset Management, activa pe piata imobiliara din Romania.

Schimbari in managementul BCR

Schimbari in managementul BCRConducerea executiva si Consiliul de supraveghere ale Erste au luat o serie de decizii privind structura de management a grupului si problematica de personal aferenta.

Astfel, Consiliul de supraveghere al Erste Group l-a numit pe Martin Skopek in pozitia de membru al Comitetului executiv responsabil pentru segmentul retail.

Oana Petrescu (foto), in prezent vicepresedinte executiv Operatiuni & IT si membru al Comitetului executiv al Bancii Comerciale Romane, va prelua responsabilitatile lui Martin Skopek pe segmentul retail din cadrul Comitetului executiv al BCR, incepand cu 1 iulie 2010. Dupa aceasta data, Dominic Bruynseels, presedintele executiv al BCR, va prelua responsabilitatile pozitiei anterioare a Oanei Petrescu, pana la numirea succesorului ei.

Blue Air si-a schimbat directorul general

Blue Air si-a schimbat directorul generalLa mai putin de un an de la preluarea functiei de director general al companiei low-cost Blue Air, Adrian Ionascu (foto) va fi inlocuit in aceasta pozitie de egipteanul Sherif Ussama, care a ocupat pana in prezent functia de director de vanzari.

Adrian Ionascu, care in mai 2009 era numit director general al operatorului low-cost Blue Air, a fost schimbat din functie dupa nici 10 luni de mandat, cu egipteanul Sherif Ussama.

Motivul retogradarii lui Ionascu in functia de director general adjunct: "incompetenta sa in materie de decizii cu caracter comercial".