7. Nou manager de comunicare externa la Danone

7. Nou manager de comunicare externa la DanoneProducatorul de lactate Danone Romania isi consolideaza echipa de comunicare, nutritie si stiinta si are, incepand cu luna iunie, un nou manager de comunicare externa.

Georgiana Gheorghe, 31 ani, are peste zece ani de experienta in comunicare si relatii publice, pana in anul 2007 ocupand functia de PR Manager al grupului farmaceutic A&D Pharma, iar incepand cu 2008, in calitate de Managing Partner a pus bazele agentiei de consultanta in comunicare - Presage Public Relations & Public Affairs.

6. Daniel Apostol preia conducerea The Money Channel

6. Daniel Apostol preia conducerea The Money ChannelIncepand cu luna iunie noul director executiv al postului de televiziune The Money Channel este Daniel Apostol (foto). El il inlocuieste pe Sorin Freciu, numit recent presedinte al Consiliului de Administratie al grupului Realitatea-Catavencu.

Apostol are 17 ani de experienta in presa. A debutat ca reporter si corespondent de radio si si-a continuat cariera ca prezentator si realizator de matinal la Radio ProFM Bucuresti. Mai tarziu, s-a orientat catre jurnalismul economic si s-a implicat in lansarea mai multor publicatii cu profil economic, iar in martie 2006 s-a alaturat The Money Channel.

5. Costin Radu pleaca de la IQads

5. Costin Radu pleaca de la IQadsCostin Radu (foto), managing partner IQads si Smark, paraseste divizia de online a grupului Realitatea-Catavencu si lanseaza o noua companie in grupul Leo Burnett.

Acesta conduce publicatia online de media si publicitate IQads.ro din 2007. A fost alaturi de proiectul fondat de Marius Cristea inca din 2003, de la lansare, insa in primii ani din calitatea de consultant. In 2009, Radu a fondat Smark.ro, un portal dedicat profesionistilor din marketing.

4. Director de marketing nou la Holcim

4. Director de marketing nou la HolcimBulgarul Rossen Papazov (foto), 37 de ani, este noul director de marketing si vanzari al producatorului de ciment Holcim Romania.

El il inlocuieste pe Francois Laporte, care dupa trei ani petrecuti in Romania a fost promovat pe pozitia de director commercial pentru Holcim Agregate, in Franta.

Papazov si-a inceput cariera in Holcim Bulgaria, in anul 2000, ca asistent al directorului general Holcim Bulgaria, fiind apoi promovat pe pozitia de manager dezvoltare afaceri.

Din 2002 a lucrat pentru Banca Mondiala ca specialist in managementul finantelor pentru Bulgaria si Macedonia.

3. Fostul sef al British Airways si Delta a intrat in consultanta

3. Fostul sef al British Airways si Delta a intrat in consultantaCorina Enciu (foto) a detinut, pana in septembrie 2009, functia de reprezentant general al Delta Airlines in Romania, cand linia aeriana a decis sa se retraga, pentru a treia oara, de pe piata locala.

Ea ocupa, incepand din iunie, functia de director al diviziei de aviatie in cadrul companiei de consultanta Regional Air Suport.

2. Codecs a numit un nou presedinte al Consiliului de Administratie

2. Codecs a numit un nou presedinte al Consiliului de AdministratieFurnizorul de servicii de formare profesionala Codecs, cu afaceri anuale de 2,6 milioane de euro, l-a numit pe Radu Dan Mihaescu (foto), director in cadrul Alcatel-Lucent, in functia de presedinte al Consiliului de Administratie.

Radu Dan Mihaescu a preluat functia de presedinte de la Ionel Chera, fondatorul companiei, cel care a decis sa ramana doar actionar.

Noul presedinte al furnizorului de training va lucra cateva luni in paralel atat pentru Alcatel-Lucent, cat si pentru Codecs.

1. Schimbari la Aviva si Aviva Pensii

1. Schimbari la Aviva si Aviva PensiiMihai Popescu (foto) este, incepand cu 31 mai, noul director general al Aviva Romania, subsidiara locala a grupului britanic cu acelasi nume. Anterior, el a ocupat pozitia de director de marketing si vanzari al Alico Asigurari (fosta AIG Life).

El l-a inlocuit la conducerea Aviva Romania pe Shah Rouf, care a parasit compania Aviva Romania in februarie 2010, pentru a ocupa pozitia de director general al Aviva Sri Lanka.

De asemenea, saptamana aceasta, Aviva a confirmat numirea Danielei Vasile la conducerea Aviva Pensii, informatie publicata in premiera de Wall-Street in urma cu patru luni.

Daniela Vasile este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti si are o experienta de 10 ani in domeniul financiar, lucrand in companii precum KPMG Romania sau Garanta SA.

Din anul 2006, ea a ocupat functia de director general adjunct in cadrul companiei Clal Romania Asigurari Reasigurari.