Oameni noi la Microsoft

Oameni noi la MicrosoftMicrosoft Romania, reprezentanta locala a producatorului american de software, l-a numit in functia de PR si Citizenship Manager pe Todi Pruteanu, care va ocupa in continuare si pozitia de Platform Strategy Manager in echipa de marketing.

Todi Pruteanu, in varsta de 31 de ani, face parte din echipa Microsoft Romania din 2003. Initial, a ocupat functia de Program Manager in educatie, si de aproape doi ani ocupa rolul de Platform Strategy Manager.

Dupa ce in luna martie a acestui an Dan Bulucea a renuntat la functia de director de marketing si business la Microsoft Romania, compania a anuntat numirea lui Michal Golebiewski in functia de business, marketing si operatii (BMO).

Michal Golebiewski si-a inceput cariera in Microsoft acum 14 ani si a ocupat mai multe pozitii in marketing (Product Manager pentru Microsoft Office si Microsoft Windows), comunicare (PR Manager and Marketing Communications Lead) si operatiuni.

Echipa New Kopel are oameni noi

Echipa New Kopel are oameni noiNew Kopel Group are 3 manageri noi din august, Alina Petre, Irina Soltuz si Madalina Tofan.

Alina Petre (foto) va ocupa pozitia de Brand Manager in cadrul Union Motors - Suzuki, dupa 7 ani de experienta in domeniul auto, timp in care a coordonat activitati de vanzari la Subaru Motors si Automobile Dacia.

Irina Soltuz se va alatura echipei de vanzari a Sixt New Kopel – Operational Leasing, unde va gestiona activitatea departamentului din pozitia de Director Leasing Operational.

Madalina Tofan (Verbita) vine din domeniul leasingului operational si va fi noul Fleet Sales Manager in cadrul New Kopel Group. Impreuna cu noii sai colegi, Madalina se va ocupa de vanzari autoturisme, oferind clientilor sai solutii personalizate in functie de necesitati.

Vicepresedinte nou la diviza de Investment si Private Banking a UniCredit

Vicepresedinte nou la diviza de Investment si Private Banking a UniCreditGianfranco Bisagni (foto) este noul vicepresedinte executiv al diviziei Corporate Investment Banking si Private Banking din cadrul UniCredit Tiriac Bank.

Bisagni, in varsta de 52 de ani, a fost confirmat pentru cele doua functii si de catre Banca Nationala a Romaniei.

El a preluat conducerea diviziei CIB&PB la inceputul lunii aprilie a acestui an. Anterior alaturarii echipei UniCredit Tiriac Bank, a ocupat pozitia de Chief Manager UniCredit Hong Kong Branch & Head of Corporate Banking Asia Pacific in cadrul UniCredit Group.

Amgen are un nou corporate affairs director

Amgen are un nou corporate affairs directorSorin Popescu (foto) are o experienta de peste 11 ani in domeniul farmaceutic si si-a inceput activitatea in domeniul medical la una dintre cele mai mari companii producatoare de medicamente din Romania (Merck Sharp & Dohme), unde a acumulat experienta in vanzari, PR si marketing.

Popescu absolvit Facultatea de Medicina, are un master in Sanatate Publica si un EMBA la INDE Bucharest si CNAM Paris.

MedLife si-a luat director financiar de la Cristim

MedLife si-a luat director financiar de la CristimMedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania, a numit-o pe Monalisa Ungureanu in functia de director financiar, incepand cu luna septembrie.

Monalisa Ungureanu (foto), care are o experienta de peste 11 ani in domeniul financiar, a ocupat anterior o pozitie similara in cadrul producatorului de mezeluri Cristim.

AXA Romania are un sef nou

AXA Romania are un sef nouConducerea Omniasig Asigurari de Viata (Life) a fost preluata de Violeta Ciurel, fost director general al ING Asigurari de Viata pana in 2004, care inlocuit-o pe Zlatka Cular, numita in aceasta pozitie la finele anului 2007.

Omniasig Asigurari de Viata a fost cumparata in ianuarie 2010 de grupul francez AXA si urmeaza sa-si schimbe denumirea in AXA Romania.

Manager care va coordona activitatea de vanzari a brokerilor Groupama

Manager care va coordona activitatea de vanzari a brokerilor GroupamaGroupama Asigurari o numeste pe Ioana Dumitru in functia de manager national relatii brokeri pentru administrarea retelei de brokeri a companiei la nivel national.

Incepand cu luna septembrie a acestui an, Ioana Dumitru va coordona activitatea de vanzari a brokerilor si va fi responsabila de implementarea strategiei pentru acest canal de distributie la nivel national, aflandu-se in directa subordine a lui Dragos Calin, director national vanzari al Groupama Asigurari.

Schimbari in managementul Antenelor

Schimbari in managementul AntenelorIncepand cu 1 septembrie, Adriana Pava preia functia de redactor-sef al Departamentului Stiri Antena 1, iar Marius Huc este noul redactor-sef Antena 3. Producator General Stiri Antena 1 si Antena 3 este de la aceeasi data Octavian Basoc.

Gefco are un nou director general

Gefco are un nou director generalCompania de transport si logistica Gefco Romania a numit un nou director general, respectiv Christophe De Korver, care il va inlocui pe Denis Renard care a ocupat aceasta pozitie in cadrul grupului timp de sase ani.

Christophe De Korver are 16 ani experienta in domeniul logistic, dintre care opt petrecuti in cadrul grupului Gefco in Cehia si Franta.

RBS Romania are un nou director de marketing

RBS Romania are un nou director de marketingIncepand cu septembrie 2010, Marijana Vasilescu este noul director de comunicare si marketing al RBS Romania.

Anterior, ea a detinut functia de Director Adjunct Clienti Persoane Fizice, coordonand in aceasta calitate Royal Preferred Banking - divizia de Private Banking a RBS Romania, precum si departamentele de Marketing si Product Management.