Agentia The Practice are un nou actionar

Agentia The Practice are un nou actionarOana Bulexa, client service director al agentiei de relatii publice The Practice, a devenit partener si detine 5% din companie. Oana Bulexa s-a alaturat The Practice la cateva luni dupa infiintarea companiei, pe pozitia de PR Manager. In cei 4 ani, s-a implicat la nivel de strategie, supervizare si implementare in activitatea agentiei pentru clienti din domenii precum FMCG, retail, real estate, auto moto, IT&C sau financiar-bancar.

A fost coordonatorul campaniilor Ziua Barbatului – Bergenbier si Pro-optimism – Gusto Pufuleti, avand in prezent un palmares de 7 premii la festivalurile de profil din intreaga lume. A avansat, treptat, pe pozitii precum cea de Consumer Practice Director sau cea curenta, de coordonator al echipei de Client Service.

Oana Bulexa (30 de ani) are o experienta de peste 9 ani in comunicare (dintre care 4 ani in televiziune si alti 5 in relatii publice). De-a lungul carierei, a lucrat ca si consultant pentru branduri precum: Bergenbier, Brenac, Doncafé, Eurocopter, Gilette, Gusto Pufuleti, Hochland, Immo Industry Group, Prigat, Roua, Volvo Romania, Westhouse Group etc.

Este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Management si Facultatea de Relatii Economice Internationale, si detine un Master SNSPA in Publicitate si Reclama. Vorbeste fluent engleza, franceza si spaniola.

Importatorul Peugeot recruteaza un manager din grupul lui Tiriac

Importatorul Peugeot recruteaza un manager din grupul lui TiriacTrust Motors, importatorul Peugeot in Romania, a adus in echipa de management incepand din septembrie un nou membru, pe Marius Cocu, care a fost timp de 7 ani director de marketing la Hyundai Auto Romania, companie a grupului Tiriac.

In august, Trust Motors a mai luat un manager de la Tiriac, pe Narcis Ghita, pentru functia de director general. Cu o experienta manageriala de peste 17 ani, Narcis Ghita a ocupat in ultimii 6 ani pozitia de director general si administrator in cadrul Hyundai Auto Romania.

Marius Cocu va ocupa functia de director de marketing si comunicare al Trust Motors, dupa ce Radu Cristian fostul manager a predat responsabilitatile.

Un nou director supply chain pentru Heineken Romania

Un nou director supply chain pentru Heineken RomaniaEd van Willegen a fost numit, incepand cu luna septembrie, in functia de director supply chain pentru Heineken Romania, inlocuindu-l pe Titus Plooij, care se va intoarce la Heineken Olanda.

Ed van Willegen are o experienta de peste 20 de ani in supply chain in cadrul grupului Heineken, ocupand de-a lungul timpului numeroase functii, printre care director tehnic pentru Heineken Irlanda (1999-2001), production manager/technological controller pentru Mila Brewery din Shanghai (1997-1999) si training manager si technological controller pentru Cambodgian Breweries (1995-1997).

Inainte de a se alatura echipei Heineken Romania, Ed van Willegen a ocupat, timp de 5 ani, functia de director supply chain pentru Nigerian Breweries.

Ursus are un nou vicepresedinte de vanzari si distributie

Ursus are un nou vicepresedinte de vanzari si distributieUrsus Breweries, lider pe piata berii din Romania, are de la 1 septembrie un nou vicepresedinte de vanzari si distributie in persoana lui Victor Armaselu (39 de ani), anunta compania.

Pozitia de vicepresedinte de vanzari si distributie a fost ocupata anterior de Andrei Haret, care a preluat din iulie 2010 functia de presedinte al Dreher Breweries, companie din Ungaria parte a grupului SABMiller plc.

Victor Armaselu a ocupat anterior, din februarie 2010, functia de trade marketing director, coordonand din aceasta pozitie strategia generala de promovare a companiei la nivel de clienti si consumatori. In acelasi timp, a indeplinit rolul de project marketing manager pentru marca Stejar.

De asemenea, in perioada 2007 – 2009, Armaselu a ocupat pozitia de modern trade director.

Victor Armaselu s-a alaturat Ursus Breweries in 2005, ca national accounts manager.

Sefa pe HR a Coca-Cola HBC, promovata director functional

Sefa pe HR a Coca-Cola HBC, promovata director functionalSimona Popovici, directorul de resurse umane a Coca-Cola HBC Romania si Moldova, va ocupa incepand cu 1 ianuarie 2011 pozitia de director functional al grupului Coca-Cola Hellenic.

In aceasta calitate, Simona Popovici se va reloca in Grecia (Atena), la birourile centrale ale companiei si va coordona dezvoltarea, implementarea si administrarea politicilor de comunicare, motivare si angajament precum si a celor de compensatii si beneficii pentru cele 28 de tari in care compania isi desfasoara activitatea.

Cu o experienta de peste zece ani in domeniu, Simona Popovici a coordonat in ultimii 4 ani departamentul de resurse umane al Coca-Cola HBC Romania si Moldova, avand ca principale responsabilitati dezvoltarea si executarea strategiilor de resurse umane, promovarea misiunii si valorilor companiei, dezvoltarea programelor de sustinere a capacitatii organizationale si a sistemelor de formare profesionala pentru identificarea proactiva a aptitudinilor angajatilor.