Directorul general al Transgaz a fost schimbat din functie

Directorul general al Transgaz a fost schimbat din functieDirectorul general al Transgaz Medias (TGN), Florin Muntean (foto), a fost inlocuit din functie cu seful Dispecerului national de gaze, Florin Cosma, au declarat surse din transportatorul de gaze pentru Mediafax.

"Muntean a fost schimbat saptamana trecuta", au afirmat sursele citate.

Compania Transgaz este controlata de stat, prin intermediul Ministerului Economiei.



Grupul Gefco are un nou director de logistica si transport marfa

Grupul Gefco are un nou director de logistica si transport marfaLuc Nadal este numit din octombrie noul director de logistica si transport marfa al grupului Gefco.

Nadal va fi si membru al Consiliului Director.

In varsta de 47 de ani, Nadal a ocupat anterior pozitia de director general adjunct in cadrul diviziei Geodis a SNCF, fiind responsabil cu transportul feroviar al marfurilor si Director al SNCF - Marfa (2008-2010); director general adjunct in cadrul diviziei «Operatiuni» a SNCF Marfa (2007-2008); CEO al NAVILAND CARGO (2005-2007); partener al societatii Mensia Conseil (1995-2004).

BNR a avizat noul director general al Bancii Romanesti

BNR a avizat noul director general al Bancii RomanestiBanca Nationala a Romaniei (BNR) l-a avizat in functia de director general al Bancii Romanesti pe Marinis Stratopoulos, in varsta de 46 de ani, la peste un an de cand fostul sef al institutiei s-a retras din activitate.

Dupa plecarea fostului director general al bancii Andreas Maragkoudakis, in vara anului 2009, interimatul la conducerea institutiei a fost asigurat de Crina Cosma, din pozitia de director general adjunct.

Stratopoulos nu detine pentru prima data o functie de conducere in Romania, el ocupand anterior si pozitia de director general al Egnatia Bank.

Boagiu a demis-o pe Dorina Tiron, sefa instrastructurii rutiere

Boagiu a demis-o pe Dorina Tiron, sefa instrastructurii rutiereAnca Boagiu, ministrul Transporturilor, a demis-o pe Dorina Tiron (foto) din functia de director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), din cauza managementului defectuos.

”Raspunderea pentru aceste rezultate dezastruoase pentru Romania trebuie sa fie si manageriala, nu doar politica, pentru ca ele au prejudiciat procesul de absorbtie a fondurilor europene pentru infrastructura, atat a celor pre-aderare, cat si a celor aferente Programului Operational Sectorial-Transport. Explicatiile primite de la doamna Tiron nu au fost concludente si nu sunt dispusa sa tolerez un asemenea act de ineficienta manageriala. Ministerul Transporturilor trebuie sa devina actorul principal al absorbtiei fondurilor europene vitale pentru relansarea economica a Romaniei”, spune Anca Boagiu, ministrul Transporturilor.

Rompetrol Rafinare are un nou presedinte al Consiliului de Administratie

Rompetrol Rafinare are un nou presedinte al Consiliului de AdministratieConsiliul de Administratie al Rompetrol Rafinare a aprobat inlocuirea lui Alexandru Nicolcioiu, vicepresedinte al grupului Rompetrol pe probleme de rafinarie si petrochimie, din pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie al companiei Rompetrol Rafinare (RRC) cu Yerzhan Orynbassarov.

De asemenea, Arman Kairdenov, directorul general al Rompetrol Rafinare, a fost ales saptamana trecuta membru in Consiliul de Administratie al companiei petroliere, dupa ce Titov Buzesu a cerut sa renunte la functia de administrator al rafinariei Petromidia.