Promovari in reteaua de mall-uri a lui Iulian Dascalu

Promovari in reteaua de mall-uri a lui Iulian DascaluSorin Guttman (foto), in varsta de 38 de ani, il inlocuieste incepand cu data de 3 ianuarie 2011 pe Lilian Furtuna la conducerea centrului comercial Iulius Mall Cluj, dupa ce Furtuna a fost promovat ca manager de dezvoltare in cadrul retelei Iulius Group, detinuta de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu.

Sorin Guttman este absolvent al Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, cu specializare in inginerie – Tehnologia Constructiilor de Masini (T.C.M.) – si are studii post-universitare. El va coordona centrul comercial Iulius Mall din Cluj, care are 210 magazine si o suprafata inchiriabila de 51.731 mp.

Fostul manager al mall-ului, Lilian Furtuna a preluat conducerea Iulius Cluj in luna martie 2008 si dupa aproape trei ani, in care mall-ul a inregistrat un trafic de peste 41 milioane de vizitatori, Furtuna a fost promovat ca manager de dezvoltare in cadrul retelei Iulius Group.

Director adjunct din BNR, numit in conducerea Bancii Feroviare

Director adjunct din BNR, numit in conducerea Bancii FeroviareDirectorul adjunct al directiei de Autorizare si Reglementare din Banca Nationala a Romaniei, Emilian Ionica Antonescu, a plecat la sfarsitul anului trecut la Banca Comerciala Feroviara (BCF), unde ocupa pozitia de director general adjunct.

Antonescu a activat in BNR ca director al Directiei Supraveghere, consilier al viceguvernatorului BNR pe probleme de supraveghere si reglementare bancara si apoi ca director adjunct al Directiei Reglementare si Autorizare.

Surse bancare au declarat ca al doilea director general adjunct al BCF, Jean Andronie, a decis sa paraseasca banca, desi venise la conducere cu numai cateva luni in urma.

Presedintele - director general al Bancii Feroviara, Petre Tulin, a confirmat numirea lui Antonescu, dar a refuzat sa comenteze informatia privind demisia lui Andronie.

Marius Persinaru, promovat vicepresedinte Xerox pentru statele emergente

Marius Persinaru, promovat vicepresedinte Xerox pentru statele emergenteMarius Persinaru (47 de ani), cel care a fost din iulie 2009 vicepresedintele Xerox pentru operatiuni in statele emergente din zona de est a lumii, a fost promovat din aceasta luna ca vicepresedinte pentru operatiunile din statele emergente ale companiei, el urmand sa conduca si tarile din zona vestica. Managerul va conduce strategia de operatiuni cu partenerii Xerox in peste 140 de tari, pe patru continente.

Astfel, daca pana acum Persinaru coordona operatiunile Xerox din zona de est a pietelor emergente (printre care Europa Centrala si de Est, Israel, Turcia, Rusia, Orientul Mijlociu, Africa si India) acestora li se vor mai adauga state din DMO Vest (de exemplu,tari din America Latina sau zona Caraibilor).

Persinaru s-a aflat intre 2004 si 2009. la conducerea Xerox Romania si Republica Moldova, filiala locala a unuia dintre cei mai importanti furnizori de imprimante si copiatoare din lume

Mihai Tudor, promovat in regiune ca director general

Mihai Tudor, promovat in regiune ca director generalMihai Tudor, director general al IBM Romania, a fost promovat in functia de director general pentru IBM Europa de Sud-Est (IBM SEE).

In cadrul noii sale pozitii, Mihai Tudor (foto) va avea responsabilitate generala de business pentru Bulgaria, Croatia, Romania, Serbia, Slovenia.

El va fi inlocuit in functia de director general al IBM Romania de Bogdan Balaci, care a detinut diverse functii de conducere in cadrul companiei. Bogdan Balaci este licentiat al Universitatii Bucuresti si detine un MBA la Henley Management College din Marea Britanie.

Speranta Munteanu a plecat de la PwC pentru un job la KPMG

Speranta Munteanu a plecat de la PwC pentru un job la KPMGCompania de consultanta KPMG Romania a numit-o pe Speranta Munteanu in functia de Senior Director al Departamentului de Restructurare, cea care vreme de 15 ani a lucrat in cadrul rivalului PricewaterhouseCoopers (PwC).

Ultima functie in cadrul PwC a fost aceea de director al diviziei de real estate.

Bogdan Belciu a devenit partener la PwC Romania

Bogdan Belciu a devenit partener la PwC RomaniaFost director in cadrul companiei de consultanta A.T. Kearney Romania, Bogdan Belciu s-a alaturat filialei locale a PricewaterhouseCoopers (PwC).

Bogdan Belciu are o experienta de peste opt ani in consultanta si, la mijlocul anului trecut, a decis sa plece de la A.T. Kearney Romania pentru “a se dedica altor oportunitati profesionale”, dupa cum aprecia la momentul respectiv.