IBM Romania, un nou sef

IBM Romania, un nou sefMihai Tudor, director general al IBM Romania, a fost promovat in functia de director general pentru IBM Europa de Sud-Est (IBM SEE).

El va fi inlocuit in functia de director general al IBM Romania de Bogdan Balaci, care a detinut diverse functii de conducere in cadrul companiei. Bogdan Balaci este licentiat al Universitatii Bucuresti si detine un MBA la Henley Management College din Marea Britanie.

Bogdan Balaci (foto) s-a alaturat companiei IBM in 1999, pe pozitia de Account Manager pentru sectorul bancar. Ultima sa pozitie de conducere a fost aceea de director de vanzari pentru IBM Romania.

Sefa pe litigii de la Petrom, recrutata de White&Case

Sefa pe litigii de la Petrom, recrutata de White&CaseCasa de avocatura White & Case a numit-o pe Paraschiva (Peggy) Suica-Neagu, avocat specializat in litigii, in functia de partener, care va coordona grupul de practica din acest domeniu.

Noul partener a fost recrutat de la OMV Petrom, unde a condus departamentul de litigii.

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani, Peggy Suica-Neagu este specializata in litigii de drept civil si comercial dintre cele mai variate, inclusiv in litigii de contencios administrativ si drept fiscal, de proprietate intelectuala, bancar, de munca si drept imobiliar.

Experienta pe care o detine in domeniul litigiilor si al arbitrajului este completata si de o activitate extinsa in cadrul unor proiecte si tranzactii din alte domenii de practica, printre care se numara: petrol & gaze natuale, privatizari, drept bancar & financiar, drept imobiliar si dreptul muncii.

Schimbari in conducerea Affichage

Schimbari in conducerea AffichageThomas Rainer si Ulrich von Bassewit, membri ai conducerii executive a Affichage Holding SA, au fost numiti in cadrul Consiliului de Adiministratie al Affichage Romania.

Astfel, Thomas Rainer va ocupa functia de Presedinte al Consiliului de Administratie al Affichage Romania. Rene Rosenberg va fi Director de Operatiuni (COO) al aceleiasi companii.

Bostina recruteaza avocat pe achizitii publice din Ministerul Agriculturii

Bostina recruteaza avocat pe achizitii publice din Ministerul AgriculturiiCasa de avocatura Bostina si Asociatii si-a intarit recent echipa de achizitii publice, Lucia Ferendinos alaturandu-se celor peste 130 de avocati si consultanti.

Lucia Ferendinos (foto) are peste 12 ani de activitate juridica de consultanta si reprezentare in diferite domenii precum drept administrativ, drept civil, drept comunitar, dreptul muncii, activitate concretizata in gestionarea unui numar de peste 1000 dosare/an prin elaborarea apararilor, verificarea si avizarea acestora, ori promovarea actiunilor privind recuperarea debitelor.

Anterior alaturarii echipei Bostina si Asociatii, ea a ocupat functia de sef serviciu al Serviciului litigii din cadrul Directiei juridice a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Un nou sef la URBB

Un nou sef la URBBLa 1 ianuarie 2011 Shachar Shaine (foto), cel care a condus timp de sase ani United Romanian Breweries Bereprod (URBB), producatorul Tuborg, a predat stafeta lui Hezy Ovadia. A decis insa sa ramana in Romania, refuzand toate ofertele primite in strainatate si vorbeste rezervat despre proiectele viitoare. Balanta inclina insa in favoarea antreprenoriatului, a declarat Shaine pentru Wall-Street.ro.

Shachar Shaine a absolvit Universitatea Technion din Haifa, dupa care si-a aprofundat cunostintele prin Executive MBA la Bredford University.

Este casatorit si are trei copii.

Conducerea URBB a fost preluata de Hezy Ovadia, cu o experienta de peste 15 ani in piata de profil, inclusiv la Carlsberg Group - Israel Beer Breweries Ltd. Ovadia are studii in domeniul financiar si un EMBA in Managementul Afacerilor, ambele absolvite la Universitatea din Tel Aviv.

Razvan Tudor este primul sef roman al subsidiarei locale a grupului danez Velux

Razvan Tudor este primul sef roman al subsidiarei locale a grupului danez VeluxRazvan Tudor, 39 de ani, a fost numit la 1 ianuarie in functia de director general al importatorului de ferestre de mansarda Velux Romania, subsidiara grupului danez Velux.

Tudor este primul sef roman al Velux pe piata locala, dupa ce, pana la sfarsitul anului trecut, grupul danez a preferat sa numeasca la conducerea companiei doar manageri expati.

Suedezul Hans Wreifalt, ce a detinut functia de director general in perioada ianuarie 2009 – decembrie 2010, a parasit Romania pentru a prelua un job la sediul central al Velux.

Tudor s-a alaturat companiei in august 2010, iar pana la sfarsitul anului a trecut printr-o stagiu de pregatire in vederea preluarii noilor atributii.

Coldwell Banker recruteaza sef de la Anchor pentru noua divizie de retail

Coldwell Banker recruteaza sef de la Anchor pentru noua divizie de retailCompania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, liderul pietei de profil dupa afacerile din 2009, a lansat o divizie de retail si centre comerciale, care va fi coordonata de Radu Tanasescu, 33 de ani, fostul director operational al grupului Anchor, proprietarul mall-urilor Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Radu Tanasescu (foto)
va ocupa pozitia de managing partner al diviziei de retail din cadrul Coldwell Banker, care va oferi servicii de consultanta imobiliara, inchiriere si management pe segmentul de centre comerciale, se arata in comunicatul consultantului imobiliar.

Radu Tanasescu are 33 de ani si este unul dintre cei mai experimentati manageri din piata de retail. El a parasit grupul Anchor in toamna anului trecut, dupa o perioada de 11 ani. De-a lungul anilor, el a fost responsabil de administrarea si inchirierea spatiilor din Bucuresti Mall si Plaza Romania, de extinderea acestora, dar si de activitatile de investitii ale Anchor Grup, supervizand dezvoltarea si inchirierea MallDova din Chisinau.

Citeste primul interviu acordat de Radu Tanasescu, dupa preluarea functiei la Coldwell

CSA l-a numit pe seful brokerilor la conducerea IMA

CSA l-a numit pe seful brokerilor la conducerea IMAConsiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis numirea lui Bogdan Andriescu in functia de director general al Institutului de Management in Asigurari (IMA), a anuntat Comisia.

Bogdan Andriescu (foto) detine, in acelasi timp, si functia de presedinte al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR).

IMA este o institutie de educatie profesionala fondata de catre CSA in 2009, ca fundatie, si are ca principal obiectiv pregatirea, perfectionarea si specializarea profesionala a persoanelor care lucreaza in domeniul asigurarilor, precum si atestarea si coordonarea activitatii de calificare profesionala a celor care doresc sa lucreze in asigurari.