Sef roman la subsidiara locala a grupului danez Velux

Sef roman la subsidiara locala a grupului danez VeluxRazvan Tudor a fost numit la 1 ianuarie in functia de director general al importatorului de ferestre de mansarda Velux Romania, subsidiara grupului danez Velux.

Tudor este primul sef roman al Velux pe piata locala, dupa ce, pana la sfarsitul anului trecut, grupul danez a preferat sa numeasca la conducerea companiei doar manageri expati.

Suedezul Hans Wreifalt, ce a detinut functia de director general in perioada ianuarie 2009 – decembrie 2010, a parasit Romania pentru a prelua un job la sediul central al Velux.


Deloitte are un nou director la Cluj

Deloitte are un nou director la ClujAdriana Lobda, director de Audit & Assurance, va prelua conducerea biroului regional al Deloitte din Cluj-Napoca incepand cu data de 1 februarie. Ea are o experienta de peste 14 ani in domeniul auditului financiar si tinteste o majorare cu 25% a afacerilor biroului Deloitte din Cluj.

Ea a participat la crearea si desfasurarea programelor de dezvoltare profesionala pentru auditori, fiind in acelasi timp un membru activ al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR). Adriana Lobda a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE, ACCA si un program de Executive MBA.


PwC are doi noi parteneri

PwC are doi noi parteneriPricewaterhouseCoopers (PwC) anunta oficial numirea a doi noi parteneri in cadrul departamentului de consultanta pentru afaceri, Andrej Vizjak si Bogdan Belciu.

Andrej Vizjak (foto) s-a alaturat companiei la conducerea departamentului de consultanta pentru Europa de Sud-Est. El isi va desfasura activitatea la biroul din Bucuresti si va contribui la dezvoltarea serviciilor de consultanta in materie de strategie si operatiuni.

Bogdan Belciu a devenit partener in cadrul departamentului de consultanta pentru afaceri al PwC Romania, dupa ce anul trecut a decis sa plece de la A.T. Kearney Romania.



Nicola Calabro pleaca de la conducerea diviziei Intesa Sanpaolo Bank

Nicola Calabro pleaca de la conducerea diviziei Intesa Sanpaolo BankNicola Calabro, directorul general al Intesa Sanpaolo Bank, isi incheie mandatul de patru ani in Romania. Acesta va fi numit director general al Banca di Trento e Bolzano, parte a Grupului Intesa Sanpaolo, in cadrul caruia a lucrat inca de la inceputul carierei sale in 1987.

CityFM are un nou director general

CityFM are un nou director generalCristian Raileanu il inlocuieste in functie pe Gabriel Oprea.

Raileanu este absolvent al Facultatii de Cibernetica si are o experienta de 10 ani ca manager. In prezent, ocupa si pozitia de business administrator la revista Kamikaze.