Seful hotelului Radisson Blu din Capitala, promovat in regiune

Seful hotelului Radisson Blu din Capitala, promovat in regiuneDirectorul general al hotelului Radisson Blu din Bucuresti, Yilmaz Yildirimlar, este noul sef al Rezidor pentru Europa de Sud-Est, urmand sa coordoneze in total sase hoteluri, in Romania, Republica Ceha, Slovacia si Bulgaria.

In noua sa pozitie, pe langa hotelul Radisson Blu din Bucuresti, pe care il conduce de doi ani, Yildirimlar va administra cinci hoteluri din regiune: Radisson Blu Alcron Hotel, Praga, Cehia, Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava si Park Inn Hotel Danube, Bratislava, Slovacia, Radisson Blu Grand Hotel, Sofia si Park Inn Sofia, Bulgaria, insumand peste 1600 de camere.

Sony numeste un nou manager la conducerea filialei locale

Sony numeste un nou manager la conducerea filialei localeProducatorul japonez de electronice Sony il numeste pe Tomohiro Nakashima (38 de ani) ca manager pentru Romania, acesta inlocuindu-l pe Taiju Ishikawa, care va coordona activitatea filialelor din Cehia si Slovacia.

Nakashima este numit la conducerea reprezentantei Sony pe piata locala la aproximativ doi ani de la inceputul mandatului lui Ishikawa.

“Sunt increzator ca Romania are un potential sporit pentru cresterea operatiunilor Sony locale, piata in care ne propunem ca obiectiv pe termen mediu sa devenim brandul numarul 1 in preferintele romanilor pentru electronicele de larg consum. Romania este o tara de principal interes pentru Sony in regiune si avem speranta ca 2011 va reprezenta un an prielnic pentru piata de IT&C locala”, declara Nakashima.

Tomohiro Nakashima, in prezent Country Head Eastern Balkans & Romania, Sony Central and Southeast Europe, si-a inceput cariera in cadrul companiei in urma cu 14 ani.

E oficial: Rozaura Stanescu este noul director al BRD Pensii Private

E oficial: Rozaura Stanescu este noul director al BRD Pensii PrivateNoul director general al BRD Pensii Private este Rozaura Stanescu, care l-a inlocuit pe Fabien Lecoq, numit in aceasta pozitie in 2009, potrivit datelor Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). Operatiunea a fost aprobata, recent, de Consiliul CSSPP, anunta Mediafax.

Wall-Street.ro a scris in decembrie anul trecut despre numirea managerului la sefia BRD Pensii.

Anterior, Stanescu a ocupat pozitia de director executiv delegat al Directiei Strategie si Marketing din cadrul BRD-Groupe Societe Generale.

BRD Pensii Private activeaza atat pe piata pensiilor private obligatorii (Pilonul II) - 145.109 participanti si active de 111,67 milioane de lei, cat si pe segmentul pensiilor facultative (Pilonul III) - 2.328 participanti si active de 3,54 milioane de lei.

Forza Rossa are un nou director de marketing

Forza Rossa are un nou director de marketingCompania Forza Rossa, unicul importator al Ferrari in Romania, are un nou director de marketing, Lucian Sonea, care o inlocuieste pe Roxana Valcu. Sonea este licentiat in sociologie cu specializarea marketing in cadrul Universitatii Paris Sorbonne - René Descartes si a absolvit cursurile de master in Sociologie la aceeasi universitate.

Lucian Sonea are dubla cetatenie (romana - franceza) si are experienta in marketing si in industria auto.

Sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) controleaza dealerul Ferrari, prin Forza Rossa Holding, firma inregistrata in Cipru (86,3%). Celalalt actionar al Forza Rossa, cu o detinere de 13,6%, este un cetatean italian, Leo Taroni.

Radu Enache isi consolideaza echipa de marketing la Continental Hotels

Radu Enache isi consolideaza echipa de marketing la Continental HotelsRoxana Paun, 34 de ani, a fost numita in noiembrie in functia de brand & marketing manager la Continental Hotels, lant hotelier controlat de omul de afaceri Radu Enache.

Roxana Paun (foto) lucreaza de zece ani in companie si ocupa un post nou creat. In perioada petrecuta in cadrul lantului hotelier, ea a detinut functiile de assistant marketing, public relation & events coordinator, marketing coordinator, internal communication coordinator si brand manager. A absolvit Universitatea Romano – Americana din Bucuresti, in 1999.

De asemenea, Elena Radulescu, 33 de ani, a fost numita in septembrie in functia de sales & marketing director, post nou creat in cadrul companiei. Anterior, ea a lucrat in Abu Dhabi pentru grupul hotelier Rezidor (care detine hotelul Radisson Blu), in perioada aprilie 2009 – iunie 2009.