Schimbare la varful Holcim

Schimbare la varful HolcimMarkus Wirth, directorul general al Holcim Romania, subsidiara grupului elvetian Holcim, isi va incheia la 31 martie 2011 mandatul pe care il detine la conducerea companiei de peste 6 ani si va fi inlocuit din luna aprilie de catre Daniel Bach, care a ocupat anterior functia de vicepresedinte al subsidiarei Holcim din Filipine.

Daniel Bach (foto) este elvetian si are 47 de ani. El ocupat anterior pozitia de vicepresedinte de productie al Holcim Filipine si are o experienta de 16 ani in diverse functii operationale si de conducere in industria cimentului, in special pe pietele din Asia si Africa.


Eli Lilly Romania are un nou sef

Eli Lilly Romania are un nou sefS-a ocupat in ultimii trei ani de dezvoltarea globala a Eli Lilly, un business farmaceutic care anul trecut a rulat peste 20 miliarde de dolari, chiar de la sediul din Indianapolis, SUA, dar inceputul de an l-a readus in Europa, in Romania.

Din ianuarie, italianul Luca Visini a preluat conducerea filialei romanesti a Eli Lilly, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata farma interna cifrata la peste 2 miliarde de euro.

Franz Rattenstette revine la sefia Crowne Plaza

Franz Rattenstette revine la sefia Crowne PlazaFranz Rattenstetter (foto), cel care a mai condus hotelul Crowne Plaza in intervalul 2001 - 2007, a revenit la sefia hotelului Crowne Plaza din Bucuresti, hotel care face parte din lantul Ana Hotels, detinut de omul de afaceri George Copos.

Inainte de a prelua conducerea hotelului Crowne Plaza Bucuresti, acesta a condus hotelul Mövenpick Resort Petra, in Iordania.




Anchor Grup are o noua conducere

Anchor Grup are o noua conducereDezvoltatorul turc Anchor Grup, proprietarul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, a anuntat noua echipa de conducere, dupa ce fostii manageri au demisionat, pe rand, anul trecut.

Astfel, Anchor Grup a anuntat numirea lui Murat Kazaz, in varsta de 45 de ani, in functia de CEO si membru in consiliul de administrare al companiei.


Seful King Sturge, ales presedinte RICS

Seful King Sturge, ales presedinte RICSRadu Boitan (foto), director al companiei de consultanta imobiliara King Sturge, a fost desemnat presedinte al RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors) in Romania.

Acesta are o experienta de peste 14 ani in domeniul consultantei imobiliare incluzand investitii, evaluari, cercetari de piata, servicii profesionale, precum si servicii de intermediere imobiliara in Romania.