Impactul Solvency II asupra pietei de asigurari

Impactul Solvency II asupra pietei de asigurariComisia de Supraveghere a Asigurarilor organizeaza seminarul „Impactul Solvency II asupra pietei romanesti de asigurari”.

In cadrul seminarului vor fi prezentate concluziile Raportului QIS5 pentru Romania, modul de implicare a societatilor romanesti de asigurari in realizarea
studiului si stadiul pregatirii acestora pentru aplicarea, din 2013, a noului regim de solvabilitate, Solvency II.

Menit sa furnizeze informatii referitoare la impactul asupra bilanturilor intocmite de asiguratori in conformitate cu masurile de implementare de nivel II ale Solvency II, QIS5 este cel de-al doilea exercitiu de gen la care participa si piata romaneasca de asigurari, dupa QIS 4.



Lansarea companiei Stirixis

Lansarea companiei StirixisCompania greceasca Stirixis, care creeaza si construieste "spatii care vand”, isi va deschide un birou in Bucuresti, parte din consolidarea operatiunilor companiei in Romania si sud-estul Europei.

Compania Stirixis, controlata de Alexander Athanassoulas, are o experienta de peste 15 ani in piata de retail, printre clientii sai numarandu-seAdecco, Alpha Bank, Astra Zeneca, Cyta, Etem, Hasbro, Franke, Gregory's, Imperial Tobacco, LeasePlan, Lycabetus- boutique hotel , Mattel, Notos, Reckitt Benckiser si Volvo.

Studiu Auto.ro si compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown

Studiu Auto.ro si compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown44% dintre romani prefera sa-si rezolve singuri problemele cu autoturismul sau sa apeleze la un cunoscut decat sa mearga in service, reiese din
raportul "Service-urile auto in online", studiul realizat de Auto.ro si compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown.