Credit & Collection and Fraud Prevention

Credit & Collection and Fraud PreventionExpo Media organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului “Credit & Collection and Fraud Prevention Conference”.

Subiectele dezbatute in cadrul editiei de anul acesta vor evidentia instrumente de stimulare a eficientei financiare a organizatiilor, concentrandu-se pe strategii de Credit si Collection si instrumente practice anti-frauda.

Asociatia pentru Reformarea Sistemului de Impozite si Taxe

Asociatia pentru Reformarea Sistemului de Impozite si TaxeAsociatia pentru Reformarea Sistemului de Impozite si Taxe, o organizatie neguvernamentala, non-profit, non-politica si nepartizana, infiintata la sfarsitul anului 2010 de catre 34 de membri fondatori, manageri de corporatii, IMM-uri, precum si reprezentanti ai profesiilor liberale organizeaza o conferinta de presa de lansare.

H&M deschide magazinul din Baneasa

H&M deschide magazinul din BaneasaCel de-al treilea magazin H&M se deschide astazi in centrul comercial Baneasa Shopping City.

Pe lista deschiderilor planificate in acest an se afla magazinele din Plaza Romania si Bucuresti Mall se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Primul magazin H&M din afara Bucurestiului se va deschide la Brasov, in Unirea Shopping City, pe data de 29 aprilie 2011.

Conferinta "Realizari si provocari pentru viitor"

Conferinta "Realizari si provocari pentru viitor"Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) organizeaza Conferinta "Realizari si provocari pentru viitor” ce marcheaza incheierea Programului Fondul ONG in Romania din cadrul Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE).