Lansarea Patronatului Proprietarilor de Cladiri din Romania

Lansarea Patronatului Proprietarilor de Cladiri din RomaniaPatronatul Proprietarilor de Cladiri din Romania (RABO), afiliat European Property Federation (EPF), se lanseaza astazi oficial, la Bruxelles. Presedintele patronatului este discretul om de afaceri Liviu Tudor, cunoscut ca fiind cel mai mare proprietar roman de birouri.

RABO reuneste cativa dintre cei mai importanti proprietari din Romania, fiind prima organizatie care isi propune sa reprezinte interesele tuturor celor care detin si investesc in proprietati imobiliare - cladiri destinate inchirierii de diferite tipuri (comerciale, de birouri, rezidentiale, logistice etc.).

Peugeot

PeugeotPeugeot lanseaza pe piata romaneasca modelul 508.

Consiliul Fiscal

Consiliul FiscalConsiliul Fiscal are printre atributii publicarea unui raport anual care sa analizeze derularea politicii fiscal-bugetare din anul precedent fata de
cea aprobata prin strategia fiscal-bugetara si bugetul anual.

Raportul o sa fie prezentat in cadrul unei conferinte de presa, ocazie cu care Consiliul Fiscal va prezenta si opinia sa cu privire la perspectivele fiscal-betare pe termen mediu.

Drumul mingii Timisoareana

Drumul mingii TimisoareanaCea mai noua campanie nationala Timisoreana cu un eveniment de amploare - o miscare nationala ce va incepe de la Timisoara si se va termina la finala Cupei Romaniei Timisoreana.

Drumul Mingii incepe pe 16 aprilie la Timisoara si se anunta a fi cea mai interesanta initiativa sportiva din Romania. Legendele Fotbalului Adevarat (Ilie Balaci, Miodrag Belodedici, Costel Orac, Sorin Cirtu, Adrian Bumbescu si Rodion Camataru) vor da lovitura de start.