M&A Outlook 2011 - Conferinta Wall-Street.ro

M&A Outlook 2011 - Conferinta Wall-Street.roWall-Street.ro va organiza miercuri, 11 mai, ora 10, conferinta M&A Outlook 2011, editia a III-a.

Tema centrala a evenimentuluI este: Cum se pregatesc investitorii, practicienii din M&A si antreprenorii pentru perioada post-criza

Conferintele Wall-Street.ro
isi propun sa puna fata in fata lideri ai mediului de business din Romania si strainatate, cu un public activ, selectionat dintre cititorii publicatiei.

Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business, va invita, alaturi cei mai importanti specialisti in fuziuni si achizitii, pentru a analiza solutiile de dezghetare a tranzactiilor din Romania.

Luni: Concluziile misiunii FMI

Luni: Concluziile misiunii FMIFondul Monetar International si Comisia Europeana organizeaza o conferinta de presa pentru a prezenta concluziile misiunii de evaluare a Romaniei.

Luni: Tradeville - Deschidere oficiala a BVB

Luni: Tradeville - Deschidere oficiala a BVBDeschiderea oficiala a Bursei de Valori Bucuresti va fi oficiata de catre Mihaela Biciu, director general Tradeville, cu ocazia inceperii activitatii de Market Making pe contractul GOLD Futures.

Evenimentul va fi urmat de o conferinta de presa.

Marti: Arval

Marti: ArvalArval prezinta rezultatele financiare obtinute in anul care s-a incheiat si planurile pentru anul in curs.

Marti: INS publica rata inflatiei

Marti: INS publica rata inflatieiInstitutul National de Statistica publica marti datele privind evolutia preturilor de consum in aprilie 2011 si nivelul ratei anuale a inflatiei.

Marti: Kiwi Finance prezinta radiografiei pietei creditelor

Marti: Kiwi Finance prezinta radiografiei pietei creditelorKIWI Finance, liderul pietei de brokeraj bancar din Romania, organizeaza marti o conferinta de presa pe tema: “Radiografia pietei creditelor in perioada ianuarie 2010 - aprilie 2011”.

Miercuri: FM Logistic

Miercuri: FM LogisticFM Logistic inaugureaza cea de-a doua platforma, in Petresti (Dambovita).

Joi: Finmedia - Creditarea agricola

Joi: Finmedia - Creditarea agricolaFinmedia organizeaza conferinta "Creditarea Agricola", sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor. Evenimentul va avea loc pe data de 12 mai 2011.

Joi: AmCham - prima intalnire cu noul Consiliu Director

Joi: AmCham - prima intalnire cu noul Consiliu DirectorPresedintele organizatiei, Alexandra Gatej, si membri ai Consiliului Director prezinta prioritatile acestui mandat precum si cele mai importante teme pe agenda comunitatii de afaceri pe care AmCham o reprezinta.

Vineri: INS publica datele privind evolutia PIB

Vineri: INS publica datele privind evolutia PIBInstitutul National de Statistica publica pe data de 13 mai 2011 estimarile "semnal" privind evolutia Produsului Intern Brut in trimestrul intai din 2011.

Sambata- Duminica: Yahoo! organizeaza primul eveniment din Europa de Est

Sambata- Duminica: Yahoo! organizeaza primul eveniment din Europa de EstYahoo! organizeaza Open Hack Europe la Bucuresti, in weekendul urmator (in 14 si 15 mai) evenimentul oferindu-le dezvoltatorilor oportunitatea sa realizeze produse noi pe platforma companiei americane.

Evenimentul este al paisprezecelea organizat vreodata de Yahoo!, al treilea din Europa si primul din Europa de Est.

Alaturi de hackeri, la Open Hack vor participa si personalitati din cadrul Yahoo! cum ar fi Raymie Stata, chief technology officer sau Douglas Crockford, cunoscut pentru popularizarea limbajului JavaScript JSON (JavaScript Object Notation).

Dezvoltatorii care vor sa se înscrie la eveniment o pot face gratuit pe openhackeu2011.eventbrite.com