Adevarul: Povestea legii care incurajeaza statul degeaba

Adevarul: Povestea legii care incurajeaza statul degeabaPoliticienii au legiferat indemnizatii pe viata pentru revolutionari sub motivatia halucinanta ca acestia „nu s-au putut adapta in tranzitie“. Revolutionarii ne costa peste o suta de milioane de euro anual 2 miliarde de euro de la buget a inghitit pana acum, in 21 de ani, „gaura neagra“ a revolutionarilor, scrie Adevarul.

Financiarul: Daca negocierile esueaza, listarea BCR ar putea avea loc abia in septembrie�octombrie 2012

Financiarul: Daca negocierile esueaza, listarea BCR ar putea avea loc abia in septembrie�octombrie 2012Austriecii de la Erste continua negocierile cu SIF-urile in ceea ce priveste evitarea listarii BCR si preluarea directa a participatiilor celor cinci societati. In conditiile in care aceste negocieri vor esua, actio­narul majoritar va fi nevoit sa faca de­mersurile necesare pentru aducerea BCR la cota Bursei, eveniment care ar putea avea loc in septembrie-octombrie 2012, scrie Financiarul.com.

Curierul National: Francul, calaul elvetian

Curierul National: Francul, calaul elvetianRatele pentru debitorii care au contractat credite in franci elvetieni s-au dublat din 2007 pana in prezent, pe segmentul ipotecar urcand si peste 5.000 de lei. Consultantul financiar Niels Schnecker considera ca acestia ar fi trebuit sa scape de mult de ele, refinantandu-le in lei sau euro, scrie Curierul National.