Marti: Romanian Business Leaders Summit - RBLS

Marti: Romanian Business Leaders Summit - RBLSMarti are loc evenimentul de lansare a proiectului Romanian Business Leaders Summit (RBLS).

Omul de afaceri Mihai Marcu este membru fondator al Funda?iei "ROMANIAN BUSINESS LEADERS".

Marti : Conferinta de presa pentru lansarea TUI Travel Center in Romania

Marti : Conferinta de presa pentru lansarea TUI Travel Center in RomaniaEurolines Group sustine o conferinta de presa ce anunta lansarea TUI Travel Center in Romania.

Evenimentul va avea loc in data de 20 septembrie 2011, Hotel Caro (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164, sector 2, Bucuresti), Sala Eminescu, etaj 1, incepand cu ora 11.00.

Vor fi prezenti Dragos Anastasiu, Director General Eurolines Romania, Klaus Pumpel, CEO TUI Austria Holding, si Harald Kraus, Director DistributieTUI.




Marti: Opel Ampera

Marti: Opel AmperaModelul electric Opel Ampera este testat in Romania.

Marti - Date statistice BNR

Marti - Date statistice BNRBNR publica indicatori de risc bancar, Centrala incidentelor de plati - august 2011 (Date statistice).

Marti - KRUK International lanseaza campania "Datoria mea"

Marti - KRUK International lanseaza campania "Datoria mea"KRUK International, lider pe piata poloneza de colectare a creantelor si unul dintre principalii competitori pe plan local, lanseaza campania educationala "Datoria mea".

In cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele unui studiu realizat de KRUK International, cu referire la comportamentul debitorilor care inregistreaza restante la plata creditelor.

Miercuri - Nikon aniverseaza 4 ani in Romania

Miercuri - Nikon aniverseaza 4 ani in RomaniaNikon va aniversa pe 21 septembrie 4 ani in Romania printr-un eveniment ce va avea loc la Muzeul National de Arta Contemporana Bucuresti.

Nikon este un brand importat in Romania de SKIN. Compania asiatica este lider de piata in Romania pe segmentul aparatelor foto.

Miercuri - Editia numarul 42 a AdBreak

Miercuri - Editia numarul 42 a AdBreakEditia AdBreak cu numarul 42 va avea loc miercuri, 21 septembrie la ora 19:30 in Music Club.

Teme principala a evenimentul este discutia cu managerii celor mai profitabile agentii de publicitate in 2010. Acestia vor vorbi despre cum au gestionat business-ul agentiei, daca au fost influentati de taierea bugetelor de publicitate, ce conturi au pierdut sau au castigat, cati oameni au plecat si cati angajati noi au, dar si care e viziunea lor asupra evolutiei business-ului de agentie de publicitate, cat de importanta este emergenta comunicarii digitale si daca, pe viitor, o divizie de online chiar va conta pentru profitul agentiei.

Printre invitati se numara:

Bogdan Enoiu, general manager al McCann Erickson Group
Bogdan Naumovici, managing partner si creative director in cadrul 23 Communication Ideas
Bogdan Santea, presedinte&CEO DRAFT FCB
Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania
Radu Miu, general manager al Mercury360
Teddy Dumitrescu, CEO Grupul Publicis Communications Services Bucuresti.

Sectiunea dedicata campaniei lunii va fi dedicata campaniei "Pepsi - Si ieri, si azi".

Clientul si agentia vor veni sa vorbeasca despre modul in care a luat nastere, cum s-a dezvoltat si ce reactii a starnit campani.

Invitatii panelului sunt:

Calin Clej , marketing manager beverages la PepsiCo Romania
Stefan Chiritescu, head of planning Graffiti BBDO
Luiza Vrinceanu , account manager Graffiti BBDO
Andreea Golban, senior copywriter Graffiti BBDO

Invitatul sectiunii de Inspiratie este Micutzu’, pe numele sau real, Cosmin Nedelcu.

Micutzu’ face stand-up, este absolvent al UNATC si este cunoscut pentru rolurile din cateva clipuri virale pentru branduri.

Sursa foto: Iqads

Miercuri: BMW Seria 1

Miercuri: BMW Seria 1Prezentare BMW Seria 1.

Miercuri - Eveniment Xerox in cadrul expozitiei Print&Sign

Miercuri - Eveniment Xerox in cadrul expozitiei Print&SignXerox, unul dintre cei mari jucatori pe piata de copiatoare si imprimante la nivel mondial, prezinta miercuri, 21 septembrie, cel mai nou echipament pentru tipar digital al companiei.

Evenimentul va avea la Romaero- Baneasa in cadrul expozitiei Print & Sign.

Joi: DAAS aniverseaza 18 ani in Romania

Joi: DAAS aniverseaza 18 ani in RomaniaDAAS Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente pentru industriile HoReCa si frig comercial, aniverseaza 18 ani de prezenta pe piata din Romania.

Compania a fost infiintata in 1993, are capital integral romanesc si are clienti ca: Auchan, Cora, Carrefour, etc, in domeniul frigului comercial si J.W. Marriott, Radisson Blu, Epoque, Petrom, Ramada, SIF Transivania, etc in industria HoReCa.

La intalnirea de joi se vor discuta evolutia industriei HoReCa din Romania si a relatiei piata-furnizor de-a lungul timpului, potrivit reprezentantilor companiei.

Vineri - Date statistice BNR

Vineri - Date statistice BNRBNR publica indicatorii monetari - august 2011 (Date statistice.)