"Asigurarile de Viata prin Banci"

"Asigurarile de Viata prin Banci"Ziarul Financiar in parteneriat cu Alico organizeaza o conferinta de presa cu titlul “Asigurarile de Viata prin Banci”.

In cadrul conferintei cei mai importanti jucatori din domeniul asigurarilor si din domeniul bancar vor dezbate teme referitoare la modificarea legislativa in contextul unei dezvoltari pe segmentul asigurarilor, rentabilitatea produselor de bancassurance atat pentru banci cat si pentru asiguratori, informatiile esentiale despre produsele de asigurare pe care agentul de vanzari trebuie sa le comunice consumatorului si dezvoltarea continua a business-urilor asiguratorilor prin produse noi si prin canale de distributie noi.

Ruris - Conferinta de presa

Ruris - Conferinta de presaRURIS, singurul producator autohton de motoutilaje agricole, va organiza o conferinta de presa incepand cu orele 11 la Grand Cafe Galleron situat in zona Pietei Romane.

Compania va prezenta cum se dezvolta singura marca romaneasca din domeniu, care sunt performantele si ce planuri are pentru viitor.

Trade Round Table

Trade Round TableRevista Progresiv organizeaza, pe 20 octombrie, incepand cu ora 9.00, Trade Round Table, un seminar despre pietele de retail si FMCG romanesti. Evenimentul va avea loc la hotelul Radisson Blu.

In cadrul acestuia se vor discuta perspectivele pentru 2012, printre speakeri numarandu-se manageri din cele doua domenii, precum si consultanti.

Serus PRO+

Serus PRO+Serus PRO+, cel mai mare dealer si service autorizat din reteaua nationala Renault, organizeaza Renault Professional Days.