Vizita la proiectul Cosmopolis

Vizita la proiectul CosmopolisDezvoltatorul Opus Land Development organizeaza o vizita la proiectul Cosmopolis, amplasat in comuna Stefanestii de Jos.

Opus Land Development va livra in luna noiembrie 103 noi locuinte, ca parte a fazei a doua a proiectului rezidential Cosmopolis. Pana in prezent, au fost vandute circa 45% din unitati.

Conferinta Growing your career. Internationally

Conferinta Growing your career. InternationallyIn cadrul evenimentului va fi lansat primul parteneriat dintre cele doua institutii de invatamant de prestigiu din Romania si Marea Britanie, respectiv Universitatea Bucuresti si Oxford College of Marketing.

Banca Mondiala tine o conferinta despre revenirea economiei romanesti

Banca Mondiala tine o conferinta despre revenirea economiei romanestiConferinta va dezbate modalitatile prin care Romania poate sa treaca de la stabilizarea macroeconomica la o crestere economica sustenabila.

Printre invitati se numara Peter Harrold, directorul pe Romania al Bancii Mondiale, Ion Ghizdeanu, presedintele Comisiei Nationale de Prognoza, Jeffrey Franks, seful misiunii FMI in Romania, precum si oficiali ai Bancii Nationale si economisti de renume.

Vizita la Uzina Dacia

Vizita la Uzina DaciaVizita platformei Dacia intr-un trenulet.

In ultimele 4 luni aproape 1.300 de persoane, in principal angajati Dacia si familiile acestora, au vizitat uzina astfel.