Cea mai importanta conferinta de private equity din regiune

Cea mai importanta conferinta de private equity din regiuneAsociatia Fondurilor de Private Equity si Venture Capital din Europa de Sud-Est (SEEPEA) organizeaza cea de-a patra Conferinta Anuala, “Private Equity - Strengthening companies for economic recovery”, la Bucuresti.

Conferinta SEEPEA va reuni fonduri de private equity (PE) si venture capital (VC), antreprenori, reprezentanti ai bancilor, practicieni in insolventa, avocati si intermediari pentru a identifica posibilitatile prin care resursele considerabile de capital si de „know-how” ale membrilor SEEPEA pot fi puse la dispozitia companiilor romanesti.

Mai multe detalii aici.


Piata creditelor in 2010

Piata creditelor in 2010Kiwi Finance, liderul pietei de brokeraj bancar din Romania, va sustine o conferinta de presa cu tema "Piata creditelor in 2010 - Ajustata la asteptarile clientilor?".

Conferinta de presa va fi sustinuta de catre Anca Bidian, CEO Kiwi Finance si Traian Stancu, Head of Sales Kiwi Finance.

Reglementarile Basel I, II si III

Reglementarile Basel I, II si IIIFlorin Georgescu, prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, va realiza o analiza comparativa a reglementarilor Basel I, II si III in cadrul seminarului EU-COFILE organizat de BNR, Alpha Bank si Asociatia Romana a Bancilor.