Gandul

GandulGandul: Ultima varianta a taxei auto 2011. Ministrul Mediului: "Avem nevoie de bani" .

"Avem nevoie de mai multi bani la Fondul de Mediu, pentru ca avem nevoie de investitii verzi". Asa a explicat ieri ministrul Mediului majorarea, din 2011, a taxelor auto.

De anul viitor, vor fi taxate si autovehiculele Euro 5, iar taxa pentru autovehiculele nonEuro - Euro 4 va creste cu procente de pana la 50%.

Adevarul

AdevarulCum a ajuns fierarul Gruia „locomotiva“ tarii, informeaza Adevarul.

Gruia Stoica, un intreprinzator plecat din comuna galateana Toflea, unde facea dalti, controleaza acum transportul feroviar de marfa al Romaniei.

Supranumit „regele vagoanelor“, Gruia Stoica este proprietarul celui mai mare operator feroviar privat din tara, Grup Feroviar Roman (GFR).

Afacerile sale s-au nascut din ruina CFR.

Romania Libera

Romania LiberaFostul candidat la Presedintie Ninel Potarca a fost arestat din nou, scrie Romania Libera.

Fostul candidat la Presedintie Constantin Ninel Potarca a fost retinut, azi-noapte intr-un nou dosar penal de evaziune fiscala, la cateva ore dupa ce o instanta dispusese cercetarea acestuia in libertate.

Potarca a fost retinut, ca si in primul dosar, alaturi de nepotul sau Toma Potarca, pe care politistii il acuza de complicitate la evaziune fiscala, prejudiciul estimat creat bugetului de stat in acest nou dosar fiind de aproximativ 3,8 milioane lei, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Gorj, inspectorul principal Daniel Tica.