Google

GoogleGoogle organizeaza o conferinta de presa care il are in centrul ei pe noul director al companiei in Romania, Dan Bulucea (foto). In cadrul evenimentului vom afla ce a pregatit Google pentru utilizatorii romani in aceasta iarna.

Conturarea si clarificarea cadrului juridic aplicabil abuzului de piata

Conturarea si clarificarea cadrului juridic aplicabil abuzului de piataComisia Nationala a Valorilor Mobiliare, impreuna cu Facultatea de Drept si casa de avocatura Dutescu si Asociatii, organizeaza conferinta "Conturarea si clarificarea cadrului juridic aplicabil abuzului de piata".

Ideea centrala a acestei conferinte o reprezinta imperativul clarificarii cadrului juridic aplicabil abuzului de piata si gasirea celor mai eficiente solutii legislative pentru aplicarea legislatiei romane a pietei de capital si a normelor legislative din Uniunea Europeana in materie.

In cadrul conferintei vor sustine prezentari si alocutiuni reprezentanti ai: Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, Societatii Civile de Avocati “Dutescu si Asociatii”, Parchetului General, DIICOT, Asociatiei Brokerilor si cadre didactice universitare de prestigiu ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Lansare Renault Twingo Miss Sixty

Lansare Renault Twingo Miss SixtyRenault lanseaza oficial in Romania Twingo, unul dintre cele mai de succes modele din istoria companiei.

Renault lanseaza si editia limitata Twingo Miss Sixty, versiunea 100% glamour, 100% feminina a noului model, in cadrul unui show inedit.