Gandul

GandulGandul deschide editia de astazi cu titlul “Cum ajunge, la 20 de ani, un fiu de fost ministru vedeta unui scandal national”. Andrei Razvan Placinta, fiul fostului ministru al Tineretului, Sorina Placinta, senator PDL, a fost retinut de procurori pentru 24 de ore. El este acuzat de tentativa de omor, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, distrugere si talharie.

Adevarul

AdevarulGuvernul a batut in cuie o crestere de 17% a incasarilor din contributii sociale de sanatate, fara sa explice masurile care vor genera acest avans, scrie Adevarul pe prima pagina. Asta ar putea implica noi taxe si impozite. Proiectia veniturilor si cheltuielilor pe anul viitor nu respecta cifrele convenite, cu doar doua luni mai devreme, prin Strategia Fiscal-Bugetara.

Evenimentul zilei

Evenimentul zileiEnervati de amintirile cu Sorin Ovidiu Vintu care-l rascolesc pe Mircea Geoana la un an de la pierderea cursei pentru Cotroceni, PSD-istii vor sa-si puna la punct fostul prezidentiabil, unii dintre ei vazandu-l chiar suspendat din partid, noteaza Evenimentul zilei. Subiectul va fi discutat astazi de conducerea socialdemocratilor care se reuneste intr-o sedinta informala, la Sinaia.





Romania libera

Romania libera“Vreti sa cumparati o masina si ati gasit un chilipir pe Internet? Ei bine, ganditi-va de doua ori inainte de a-i trimite banii vanzatorului”, ne avertizeaza in editia de astazi Romania libera. Ati putea deveni astfel o noua victima a inselatoriei puse la cale recent de o retea de romani care activeaza pe site-urile de vanzari auto. Pentru a-si atinge scopurile, escrocii se folosesc de una dintre cele mai cunoscute companii de transfer de bani din lume: Western Union.

Financiarul

FinanciarulFinanciarul deschide editia de astazi cu un interviu acordat de reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu.

Acesta considera ca pro­iectul de buget pentru 2011 re­pre­zinta un instrument financiar cre­dibil. Insa, Tanasescu arata ca ob­ti­nerea unui deficit de 4,4% din PIB este con­ditionata de respectarea legislatiei fiscale, de o reforma a taxarii credibile si predictibile, de asigurarea, prin colectare, a unor venituri constante si durabile, precum si de aplicarea, la nivelul intregului an 2011, a masurilor implementate in 2010.

Curierul National

Curierul NationalDin Curierul National aflam ca romanii sunt din ce in ce mai interesati sa aplice in mediul online pentru locuri de munca in strainatate. Astfel, jumatate dintre cei care aplica pentru un job „afara“ cauta „orice loc de munca, in orice domeniu, in orice tara“. Restul, de regula, cauta in domeniul medical-sanitar, in turism si in agricultura, Marea Britanie, Italia si Germania fiind tarile cele mai solicitate pentru angajari.