Oriflame Romania

Oriflame RomaniaCosmetics Oriflame Romania aniverseaza 15 ani de la intrarea pe piata locala. Oficialii companiei vor vorbi in cadrul evenimentului aniversar despre planurile Oriflame pe plan local si international si tendintele in industria cosmeticelor.

JTI si ANV

JTI si ANVAutoritatea Nationala a Vamilor (ANV) si JTI anunta demararea unor noi programe de colaborare intre cele doua autoritati.

Cu aceasta ocazie vor fi predate documentele si cheile primelor zece masini ce au fost dotate special pentru echipajele de verificare si control. Acest program include si donarea, in total, a unui numar de 30 de caini politisti ce vor dresati special pentru a depista tigaretele traficate ilegal. In acest context, sprijinul consta in asigurarea nu doar a antrenamentului dar si necesarului de hrana si materiale pe perioada de antrenament pentru tot atatea echipaje canine (un echipaj este compus din lucrator vamal-caine-masina).

Fujitsu

FujitsuFujitsu organizeaza primul eveniment dedicat presei locale, dupa integrarea Fujitsu Technology Solutions in grupul Fujitsu.

Conferinta de presa este prilejuita de relansarea gamei de echipamente mobile Fujitsu sub un singur brand - Lifebook, ce are in spate o traditie de 20 de ani in producerea de notebook-uri.

In cadrul acestui eveniment vor fi prezenti reprezentantii Fujitsu si Intel Romania.

Microsoft

MicrosoftMicrosoft organizeaza Professional Developer Summit, un eveniment dedicat dezvoltatorilor profesionisti.

In cadrul intalnirii se va putea discuta despre noile tendinte in ceea ce priveste evolutia tehnologiei, perspective, prioritati, locul audientelor tehnice in planurile Microsoft.

Prezentarile vor incepe la ora 8:30 si se vor desfasura la Hotel Marriott din Bucuresti.

Gazdele evenimentului sunt Ronald Binkofski, General Manager si George Pristavu, DPE Lead, Microsoft Romania.


Transparency International Romania

Transparency International RomaniaCu ocazia Zilei Internationale Anticoruptie, Transparency International Romania organizeaza, de la ora 10, o conferinta de presa in cadrul careia se prezinta rezultatele Proiectului anual „Ce faceti cu banii nostri?”.

Proiectul porneste de la premisele respectarii angajamentelor de lupta impotriva coruptiei si a proastei administrari.