Fondurile structurale - o sansa pentru sanatatea romaneasca

Fondurile structurale - o sansa pentru sanatatea romaneascaInstitutul National de Cercetare “Victor Babes” si Societatea de Imunologie din Romania organizeaza o conferinta de presa cu tema “Fondurile structurale - o sansa pentru sanatatea romaneasca”. Evenimentul va avea lor marti, 1 februarie 2011, incepand cu ora 11.00 in Sala “Amfiteatru” a IVB, din Splaiul Independentei, nr. 99-101.

Vor participa Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, acad. Laurentiu M. Popescu-presedintele Academiei de Stiinte Medicale, prof. dr. Ioanel Sinescu-prorector al UMF “Carol Davila” Bucuresti, conf. dr. Mihai Hinescu-director adjunct al Institutului “Victor Babes” si conf. dr. Dorel Lucian Radu-presedintele Societatii de Imunologie din Romania.


XPRIMM Annual Forecast Meeting

XPRIMM Annual Forecast MeetingAPPA – Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor si Revista PRIMM - Asigurari & Pensii organizeaza o conferinta sub denumirea XPRIMM Annual Forecast Meeting si avand tema Cat de aproape suntem de iesirea din criza?

Vor fi analizate perspectivele de dezvoltare si principalele provocari care stau in fata pietei de asigurari in 2011.

PwC prezinta studiul Saratoga

PwC prezinta studiul SaratogaCompania de audit si consultanta PricewaterhouseCoopers Romania (PwC) prezinta rezultatele studiului Saratoga, care prezinta date cu privirii la indicatorii de evaluare a performantei capitalului uman si a functiei financiare la nivelul diferitelor sectoare economice.

Editia din acest an cuprinde si o sectiune speciala dedicata analizei eficientei functiei financiare. Raportul se bazeaza pe informatiile colectate de la 58 de companii participante, din patru sectoare de activitate: servicii financiare, produse industriale, bunuri de consum si telecom.


Intalnire cu seful mall-ului AFI Palace Cotroceni

Intalnire cu seful mall-ului AFI Palace CotroceniEchipa de administrare a centrului comercial AFI Palace Cotroceni organizeaza o conferinta de presa in incinta mall-ului. Conferinta va fi moderata de Israel Vizel, managerul AFI Palace Cotroceni.

AFI Palace Cotroceni include 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, o pista de role, bowling si snooker, un spatiu dedicat expozitiilor permanente si un loc unde se poate fuma narghilea.

Proiectul are o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp, printre chiriasii numarandu-se Inditex (cu toate brandurile sale: Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, Oysho), C&A, Mango, Marks& Spencer, Calvin Klein si Orsay.

Sedinta Consiliul National al Audiovizualului

Sedinta Consiliul National al Audiovizualului

Oficialii Romtelecom, al treilea operator de televiziune pe piata locala, vor solicita licenta pentru postul de televiziune Dolce Info in cadrul sedintei CNA.

Pe de alta parte, compania Lazarus Media solicita modificarea licentei canalului Zeus TV.