Curierul National

Curierul NationalCat se mai pot ieftini terenurile? citim in Curierul National. Dupa scaderile agresive din ultimii doi ani de pana la 70%, in 2011 ajustarile preturilor vor fi de maximum 20%.

In 2010 valoarea acestor proprietati s-a modificat cu un procent de pana la 30% In momentul de fata cei care sunt interesati de achizitiile unor terenuri sunt dezvoltatorii de retail sau birouri.

Adevarul

AdevarulAdi Mutu i se plangea interlopului Beinur: „Ma pune astia sa platesc la tine la restaurant“, scrie Adevarul. Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, a fost inregistrat de SRI in dosarul interlopului Nuredin Beinur, arestat pentru fapte comise cu violenta.

Discutiile telefonice dintre Mutu si Beinur arata ca cei doi sunt in relatii stranse de prietenie. Limbajul lor este foarte „colorat“.

Romania Libera

Romania LiberaCel mai scump pacient din Romania a luat medicamente de 4 milioane $ in 7 ani, potrivit Romania Libera. Suferind de o forma rara de hemofilie, Edi, in varsta de 21 de ani, poate fi considerat cel mai scump pacient din Romania.

Deoarece statul nu poate sa-i asigure tratamentul, tanarul primeste medicamente de la o companie farmaceutica straina care astfel a decis sa studieze cazul sau.