Nokia 7600

Nokia 7600Nu este nici in prezent clar de ce Nokia, lider mondial pe piata terminalelor mobile, a ales sa lanseze modelul 7600, intr-o perioada in care Apple schimba industria telefoanelor cu iPhone-ul, in 2007. Nu este clar nici ce a inspirat forma terminalului si ecranul mic in forma unei urechi deformate . Nu e de mirare, poate, ca Apple castiga cota de piata pe smartphone-uri in timp ce Nokia pierde teren.

Samsung Cleo

Samsung CleoLansat ca un telefon pentru doamne, Samsung a reusit sa esueze cu acest model. Rozul a mai fost folosit si de alti producatori insa de ce patrat? Oare chiar atrage persoanele de sex feminin? Oricum, terminalul poate fi confundat, inchis, cu o cutie de farduri. Cu ceas.

Sony Ericsson t61z

Sony Ericsson t61zA fost o miscare “revolutionara” a Sony Ericsson care probabil au gasit raspunsul la intrebarea “clientii vor unghiuri drepte, sau curbe?”. Asa ca designerii au decis sa le ofere pe ambele. Compania a scos pe piata un telefon “patratos” la baza si rotunjit in rest.

Motorola Nextel i500

Motorola Nextel i500De culoare galbena si cu o forma ca a unui walkie-talkie al pompierilor, Motorola Nextel i500 nu incerca sa fie un telefon fashion ci era destinat oamenilor de business. Desi probabil s-ar potrivi mai bine la cureaua unor oameni ce muncesc in aer liber, mai mult decat in birouri.

Motorola Flipout

Motorola FlipoutPoate primi premiul pentru cel mai patrat telefon. Include chiar mai multe patrate. Flipout, lansat in 2010, si-a propus sa detroneze jucatori bine inradacinati pe piata. Ce spuneti, a reusit?

Pentru intreg topul, intrati pe TheStreet.com.