Telefoane Android la preturi acceptabile

Telefoane Android la preturi acceptabileUltima serie de telefoane LG Optimus a facut ca telefoanele Android sa devina mai accesibile celor care isi doresc un astfel de dispozitiv, dar au un buget limitat.

Iar specialistii se asteapta ca si ceilalti producatori care lanseaza telefoane ce ruleaza pe sistemul lansat de Google, de exemplu HTC, Samsung sau Motorola, sa introduca astfel de smarphone-uri.

De altfel, analistii preconizeaza ca in curand telefoanele traditionale (“dumbphones”) vor fi inlocuite cu dispozitive ieftine, care folosesc sistemul de operare Android.

Sursa foto: Vodafone

Mai multe dispozitve cu sistemul Windows Phone 7

Mai multe dispozitve cu sistemul Windows Phone 7Dupa lansarea din octombrie anul trecut, discutiile despre Windows Phone 7 s-au mai rarit, insa jurnalistii PCWorld se asteapta ca in Las Vegas sa apara cateva lansari de telefoane ce folosesc sistemul realizat de Microsoft.

Printre telefoanele ce ar putea fi prezentate la CES se numara HTC 7 Pro , un telefon cu tastatura Qwerty, ecran de 9,1centimetri si camera de 5 megapixeli, iar un alt telefon ce ar putea fi lansar in curand se numara HTC 7 Trophy, un aparat cu ecran de 9,6 centimetri, dar fara tastatura.

Sursa foto: HTC

Telefoane cu camere video in zona frontala

Telefoane cu camere video in zona frontalaUna dintre caracteristicile ultimei versiuni de Android (Android 2.3, cunoscut si sub numele de "Gingerbread" - “Turta dulce”) este posibilitatea ca un telefon sa aiba mai multe camere foto.

Astfel, veti putea alege daca veti folosi camera video din fata ori din spate doar apasand pe un buton mic, aflat la capatul telefonului.

Camerele video frontale fac ca apelurile video sa devina mai placute mai ales daca folositi o conexiune rapida de acces la internet.

Sursa foto: Android Central.

Jocuri mai spectaculoase

Jocuri mai spectaculoaseDupa ce Google si Samsung au lansat telefonul Nexus S, care este echipat cu un senzor giroscop ce ofera experiente mai bune utilizatorilor de jocuri atunci cand acestia rotesc dispozitivul, este posibil ca toti mai multi producatori de telefoane cu sistemul Android sa lanseze astfel de aparate.