#6 Alessandra Ambrosio: 4,2 milioane euro

#6 Alessandra Ambrosio: 4,2 milioane euroAlessandra Ambrosio, in varsta de 28 de ani, a revenit toamna trecuta pe podiumul prezentarilor Victoria’s Secret, dupa numai trei luni de la nasterea primului sau copil.

Si-a inceput cariera de fotomodel pentru colectiile Pink, iar astazi a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume care promoveaza brand-ul.

Alessandra Ambrosio lucreaza, de asemenea, pentru retailer-ul european de imbracaminte C&A si magazinul mexican Liverpool.

#5 Doutzen Kroes: 4,2 milioane euro

#5 Doutzen Kroes: 4,2 milioane euroDoutzen Kroes este ultimul “inger” care a intrat in familia Victoria’s Secret si a inceput recent colaborarea cu brand-ul de jeans Seven For All Mankind, dupa ce expirase contractul ei cu DeBeers.

De asemenea, modelul olandez in varsta de 24 de ani este imaginea companiei de cosmetice L`Oreal si a parfumului Eternity, semnat de Calvin Klein.

Sursa foto: Victoria's Secret

#4 Adriana Lima: 5,6 milioane euro

#4 Adriana Lima: 5,6 milioane euroAdriana Lima a devenit celebra in lumea modeling-ului odata cu semnarea contractului de colaborare cu brand-ul de lenjerie Victoria’s Secret.

Desi la sfarsitul acestui an va termina colaborarea cu Maybelline, cea care a fost odata Ford “Supermodel of the year” este ocupata si in afara podiumului prezentarilor de moda.

#3 Kate Moss: 5,8 milioane euro

#3 Kate Moss: 5,8 milioane euroChiar daca a fost deseori criticata din cauza faptului ca s-a ingrasat sau pentru ca ar fi prea batrana pentru modeling, Kate Moss, in varsta de 35 de ani, ramane in continuare in fruntea clasamentelor celor mai apreciate fotomodele din lume.

Totodata, ea a avut un succes imens fiind imaginea unor brand-uri precum Longchamp, Versace si David Yurman si lansarea propriului brand, Topshop, in New York, toate acestea aducandu-i venituri de 5,8 milioane euro in ultimul an.

Sursa foto: Coty

#2 Heidi Klum: 11,32 milioane euro

#2 Heidi Klum: 11,32 milioane euroHeidi Klum are 35 de ani, este mama a trei copii si unul dintre “ingerii” de la Victoria’s Secret.

Cea mai mare parte a averii si-a castigat-o din campanii publicitare si emisiuni TV precum Project Runway si Germany’s Next Top Model.

Printre brand-urile care se bucura de prezenta ei se regasesc nume de la Diet Coke si Volkswagen, pana la McDonalds si LG.

De asemenea, a realizat design-ul pentru o gama de sandale pentru brand-ul Birkenstock.

#1 Gisele Bndchen: 17,5 milioane euro

Gisele Bündchen a castigat cu 7 milioane euro mai putin in perioada iunie 2008 - iunie 2009 fata de suma castigata cu un an in urma, ca urmare a incheierii unor contracte printre care se numara si cel cu Victoria’s Secret.

Cu toate acestea, topmodelul brazilian se afla pentru al doilea an consecutiv pe primul loc in topul celor mai bine platite modele din lume.

Dupa campanii de succes pentru nume precum Versace, Dior sau True Religion jeans si lansarea propriului brand de incaltaminte, Gisele Bündchen, in varsta de 28 de ani, a castigat 17,5 milioane euro anul trecut.

Sursa foto: Wikimedia.org
Autor: Tiago Chediak