Adevarul

AdevarulAdevarul: Trei motive pentru care Botis trebuie sa-si dea demisia.

Sotia ministrului Muncii, doi consilieri ai ministrului si fosta sa purtatoare de cuvant sunt implicati intr-un proiect pe bani europeni. Asociatia Parteneriat Euractiv Bistrita, in care sunt implicati Ligia Botis si trei subordonati ai ministrului, a obtinut un proiect la doua saptamani dupa ce Ioan Botis a devenit ministru.

Financiarul

FinanciarulNivelul maxim de apreciere al leului va fi atins pana la jumatatea anului, scrie Financiarul.

Lucian Anghel, economistul-sef al BCR, considera ca euro va oscila intre 4 si 4,2 lei. Evolutia leului fata de euro va con¬tinua sa fie stabila, dar intervalul de variatie a coborat de la 4,1-4,3 lei/euro la 4-4,2 lei/euro, a aratat ieri economistul-sef al BCR, Lucian Anghel, adaugand ca nivelul estimat pentru finalul acestui an ramane totusi 4,1 lei/euro.



Curierul National

Curierul NationalPutem visa la EURO 2020 sau EURO 2024?, citim in Curierul National.

Avem doar doua stadioane moderne in constructie, iar infrastructura rutiera este dezastruoasa Acum Bucurestiul nu poate caza decat o treime din capacitatea National Arena Dumitru Dragomir: Daca ne aliem cu Ungaria si Serbia, poate avem o sansa.



Romania Libera

Romania LiberaVa avea masina electrica priza la romani?, scrie Romania Libera.

Petrolul scump, sistemele de alimentare si subventia de la stat ar putea fi ingredientele revolutiei electrice. Masinile electrice incearca din nou sa isi gaseasca un loc pe piata, dupa mai multe incercari ratate, iar Romania ar putea deveni unul dintre capetele de pod ale noii ofensive electrice. Guvernul trebuie sa decida astazi daca va acorda o subventie de 5.000 de euro pentru fiecare masina electrica, subventie care va fi probabil destinata doar persoanelor juridice.