Jurnal de Antreprenor in licee

Jurnal de Antreprenor in liceeOmul de afaceri Radu Georgescu povesteste pe blogul sau motivatiile care il imping sa viziteze si sa discute cu liceeni si studenti.

Gasesc idei, gasesc un mod de a privi lucrurile “altfel”. Gasesc parteneri de discutie care sa puna sub semnul intrebarii orice, sa nu ia de bun ceea ce spui “doar pentru ca esti RG”. Asta m-a stimulat major intotdeauna si, intr-un procent semnificativ din ocazii, m-a facut sa ma gandesc mai bine la unele lucruri pe care le consideram pana atunci clare, scrie el.

Ei invata de la mine, eu de la ei. In functie de directia in care se duce discutia, vorbim impreuna despre subiecte mai filozofice (success or failure, muzica, placerea de a face lucruri, ce inseamna sa muncesti, etica…) sau despre subiecte mai lumesti (masini, locuri din lume…). Si de fiecare data tinerii ma surprind cu cate ceva (sper sa reusesc si eu sa-i surprind pe ei uneori …).

Evolutie contradictorie a numarului de salariati

Evolutie contradictorie a numarului de salariatiEvolutie contradictorie: numarul oficial al salariatilor a scazut in ultimul an cu 120.000, dar numarul total al romanilor care se declara salariati a crescut cu 99.000!

In T2 2010, numarul oficial al salariatilor din companiile cu cel putin 4 angajati era de 4,28 milioane, iar in T2 2011 de 4,16 milioane, de unde rezulta o diferenta de 120.000. In acelasi timp, potrivit datelor INS publicate luni, numarul total al persoanelor care au declarat ca presteaza o activitate pentru care sunt platiti a ajuns la 6.187.000, in crestere cu 99.000 fata de trimestrul doi din 2010, subliniaza Businessday.ro.

In cei 6,19 milioane salariati sunt cuprinsi atat cei 4,16 milioane declarati de angajatori, cat si cei care muncesc fara acte, si cei care lucreaza in structurile de aparare (circa 250.000 de persoane), precum si cei din companiile cu mai putin de 4 salariati, numarul lor ajungand la 350-400.000.

Intrebari si raspunsuri despre imobiliare

Intrebari si raspunsuri despre imobiliare20 de intrebari despre imobiliare. 20 de raspunsuri despre proprietatile voastre, este titlul ales de Ilias Papageorgiadis.

Printre intrebari se numara Cat de atractiva va deveni zona arad – Timisoara pt investitori, dupa deschiderea autostrazii sau de ce agentiile imobiliare ne prezinta pretul pe metrul patrat CONSTRUIT si nu pe cel UTIL precum si care este timpul optim de recuperare a investitiei pt un apartament cumparat pt a fi dat spre inchiriere?


Reclama transmisa live pe TV

Reclama transmisa live pe TVBloggerul si seful Evensys, Cristian Manafu, prezinta pe blogul personal prima reclama transmisa LIVE pe TV. La inaugurarea noului stadion Ilie Oana din Ploiesti, Bergenbier a difuzat in cadrul calupului publicitar de la ProTV o reclama transmisa live de la eveniment.