10. Zara

10. ZaraPe locul al zecelea se afla brandul spaniol de imbracaminte Zara, infiintat in 1975. Marca este prezenta pe piata locala din 2004, cand a fost deschis primul magazin in centrul comercial Plaza Romania din Bucuresti. In clasamentul din 2011, Zara se afla pe pozitia 38 in preferintele romanilor.

Sursa foto: Grupul Inditex

9. Porsche

9. PorscheLocul al noulea este ocupat de producatorul german de automobile Porsche, brand care la editia din 2011 a topului s-a aflat pe pozitia a cincea in preferintele romanilor.

Sursa foto: Porsche Romania

8. Rom

8. RomBatoanele de ciocolata Rom, lansate in 1964, au urcat pe locul al optulea de pe pozitia 29 in 2011.

7. Harley-Davidson

7. Harley-DavidsonMotocicletele Harley-Davidson, lansate in SUA in 1903, sunt pe pozitia a saptea in clasament, in urcare cu trei locuri fata de anul trecut.

6. Heineken

6. HeinekenBrandul olandez de bere Heineken si-a mentinut pozitia, acesta aflandu-se si anul acesta si anul trecut pe locul al saselea intre marcile preferate ale romanilor.

Sursa foto: Heineken

5. Stella Artois

5. Stella ArtoisLocul al cincilea este ocupat tot de un brand de bere, Stella Artois, o marca belgiana cu traditie de la 1936 care a urcat anul acesta doua pozitii.

4. Durex

4. DurexMarca britanica de prezervative Durex se afla pe locul al patrulea, aceasta fiind si cea mai importanta urcare, brandul fiind anul trecut pe ultima pozitie (50) in topul realizat de revista Biz si Unlock Research.

3. Axe

3. AxeBrandul frantuzesc Axe se afla pe pozitia a treia, o clasare foarte buna, avand in vedere ca in 2011 marca nici nu a fost in top.

Sursa foto: www.axenewsroom.com

2. Jack Daniel's

2. Jack Daniel'sLocul al doilea este ocupat de Jack Daniel’s, un whiskey lansat in SUA in 1875. In 2011, brandul s-a aflat pe pozitia a 14-a intre brandurile preferate de romani.

Sursa foto: www.jackdaniels.com

1. Ferrari

1. FerrariAnul acesta, ca si in 2011, prima pozitie este ocupata de producatorul auto italian Ferrari.

Sursa foto: Ferrari