5. Puma: Love=Football

5. Puma: Love=FootballCampania realizata de Puma - Love Equals Football – reprezinta o celebrare a sportului in Africa. Spotul cuprinde scene in care cativa copii joaca fotbal in strada si bucuria din timpul unui Campionat Mondial. De la lansarea sa in luna martie, campania "Love Equals Football" a raportat 390.281 de vizionari pe Internet.

Agentie: Syrup
Client: Puma



4. Coca-Cola: History of Celebration

4. Coca-Cola: History of CelebrationSponsorul oficial al Campionatului Mondial, Coca-Cola nu a lansat campania “History of Celebration” in mediul online, proiectul fiind incarcat pe Internet de revista Marketing Mix la inceputul lunii martie. Spotul il are ca protagonist pe legendarul fotbalist Roger Milla. Spotul are pana in prezent 662.383 de vizionari online.

Agentie: Santo
Client: Coca-Cola

3. Carlsberg: Team Talk

3. Carlsberg: Team TalkCarlsberg a lansat campania “Team Talk”, adoptand o abordare diferita. Spotul surprinde numeroasele asteptari pe care fiecare jucator al unei echipe le are cand participa la Campionatul Mondial. Pentru unele echipe doar simpla calificare la acest eveniment reprezinta o realizare. Pentru Marea Britanie insa, orice in afara victoriei este privit ca o tragedie nationala. Spotul a fost vizionat online de 1,2 mil. utilizatori.

Agentie: Saatchi & Saatchi Londra
Client: Carlsberg


2. Pepsi: Oh Africa

2. Pepsi: Oh AfricaCampania Pepsi “Oh Africa” a fost primul hit online al Campionatului Mondial din Africa de Sud. Spotul a fost disponibil pe Internet de la inceputul lunii martie, avand o crestere impresionanta a numarului de vizionari in fiecare saptamana. Proiectul reuneste jucatori precum Lionel Messi, Thierry Henry, Andrei Arshavin, Frank Lampard si Didier Drogba. Spotul a fost vizionat de peste 11 mil. utilizatori.

Agentie: CLM BBDO
Client: Pepsi

1. Nike: Write the Future

1. Nike: Write the FutureNike spune despre campania de 3 minute “Write the Future” ca este “printre cele mai bune” pe care le-a realizat pana in prezent. Audienta inregistrata in doar 3 saptamani vine sa intareasca declaratia – 22,8 mil. vizionari.

Agentie: Wieden + Kennedy Amsterdam
Client: Nike