Gandul

GandulZiarul Gandul prezinta ultimele 24 de ore ale artistei Madalina Manole. “Povestea Madalinei Manole arata acum precum un puzzle din care piesele esentiale s-au pierdut”, scrie Gandul.

Curierul National

Curierul NationalCurierul National scrie ca in Romania poti sa importi si sa folosesti soia modificata genetic, dar nu poti sa o cultivi. Comisia Europeana propune ca statele membre sa decida singure asupra cultivarii OMG pe teritoriile proprii, anunta Curierul National.

Evenimentul Zilei

Evenimentul Zilei“Madalina Manole s-a otravit cu pesticid - este primul verdict dat de criminalisti in cazul mortii artistei. Potrivit apropiatilor, aceasta se lupta cu depresia de aproape un an”, scrie EVZ.

Financiarul

FinanciarulCotidianul Financiarul scrie ca firmele de stat datoreaza statului 1,5 mld. €, iar Guvernul nu face nimic pentru a recupera banii.

ProSport

ProSportPotrivit ProSport, Dinamo incepe noul sezon si, pentru ca nume noi n-au mai aparut de mult timp pe la echipa, sperantele se leaga tot de vechea garda. Marius Niculae, caci despre el este vorba, a fost cel care a exprimat sperantele "cainilor" intr-un traseu european ce incepe prin baltile din Chisinau!

Adevarul

AdevarulSi ziarul Adevarul deschide prima pagina cu un articol despre moartea Madalinei Manole. “Ce poti sa faci in astfel de momente? Sa taci sau sa spui ceva. Sunt doua feluri in care iti poti exprima tristetea”, scrie Grigore Cartianu, redactor-sef al publicatiei.