UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac BankPentru a-si promova creditul pentru Prima Casa, UniCredit Tiriac Bank a intins stickere-gigant pe peroanele a patru statii de metrou din Bucuresti (Eroilor, Universitate, Piata Victoriei si Piata Unirii). Stickerele, cu logoul "Te mutam in prima ta casa", ilustrau planul unei case, peste care oamenii puteau plimba.

Banca si-a mai promovat creditul prin afise outdoor, cu mesajul "Ultima chirie, Prima Casa" si prin stickere sub forma unui covoras, expuse la intrarea in toate sucursalele, pe care scrie "Intra sa iei creditul Prima Casa".

Agentia de creatie a UniCredit Tiriac Bank este Headvertising.

Alpha Bank

Alpha Bank“Vara asta te muti cat ai zice «prima casa»”, anunta posterul Alpha Bank. Banca promite aprobarea creditului in maximum trei zile si asigurare gratuita a locuintei in primul an pentru primii 100 de clienti.

Posterul ilustreaza un cuplu in fata usii primei lor locuinte si un bancher in tinuta festiva, gata sa inaugureze prima casa.

Agentia de creatie a Alpha Bank este DDB Bucharest.

Bancpost

BancpostBancpost apeleaza, in promovarea creditului pentru Prima Casa, la alternativa chiriei. "O sa-mi amintesc mereu cu incantare vizitele tale neasteptate", spune personajul Corina, de 25 de ani, care sta de doi ani in chirie.

Sub figura desenata a unei batrane proprietare cu atitudine, Bancpost insira conditiile pentru obtinerea creditului pentru Prima Casa.

Agentia de creatie a Bancpost este Grey Worldwide Romania.

BCR

BCRVara aceasta, BCR, cea mai mare banca din Romania, si-a promovat creditul pentru Prima Casa printr-un pliant informativ. "Deschide usa catre prima ta casa", sugereaza mesajul pliantului, sub imaginea unei maini (probabil cea a cunoscutului bancher BCR din reclamele bancii), care inamaneaza o cheie unei alte maini.

Agentia decreatie a BCR este Tempo Advertising.

OTP Bank

OTP BankSi OTP Bank si-a promovat creditul pentru Prima Casa prin pliante informative. Pe prima pagina a pliantului apare mesajul "Prima Casa de Piatra!", deasupra unei chei in forma unui inel de logodna.

Pliantul insira, pe patru pagini, avantajele si conditiile creditului, descrierea programului Prima Casa si datele de contact.

Intesa SanPaolo Bank

Intesa SanPaolo BankPosterul pentru Prima Casa al Intesa SanPaolo Bank apeleaza la imaginiea unui cuplu imbratisat, in fata unui bloc de locuinte. Mesajul bancii: "Ia-ti casa viselor tale!"