Financiarul

FinanciarulFinanciarul vorbeste, pe prima pagina, despre modificare, de zece ori, a Codului Fiscal in ultimele opt luni. Masurile anuntate au fost adoptate peste noapte, s-au batut cap in cap cu altele, au produs confuzie si chiar pierderi mediului de afaceri.

Cabinetul Boc este cat se poate de consecvent in a „promova“ harababura fiscala si „promite“ sa coordoneze in acelasi mod haotic economia.

Gandul

GandulAnul viitor Romania va trebui sa imprumute aceasta suma atat pentru acoperirea deficitului bugetar (5,2 miliarde de euro), cat si pentru a "rostogoli" creditele mai vechi, respectiv pentru a le achita prin noi imprumuturi, titreaza Gandul, pe prima pagina.

"Este dramatic". Asa a ca-racterizat presedintele Traian Basescu faptul ca deficitul facturii sociale este de aproape trei miliarde de euro.

Adevarul

AdevarulAdevarul scrie despre cazul politistului Gabriel Munteanu care a fost retinut cand lua mita de la candidatii la Scoala de subofiteri de la Campina.

Comisarul de politie Gabriel Munteanu, multiplu campion national la judo si membru al lotului olimpic al Romaniei, a fost avertizat, printr-un SMS, ca este filat de DNA.

Romania Libera

Romania LiberaCotidianul se intreba “de ce nu mai iau romanii bac-ul”. In aceasta toamna, dintre cei 66.330 de candidati inscrisi la sesiunea din toamna a bacului, 44.749 au fost respinsi, nereusind sa obtina o nota de trecere de minimum 6. Astfel, doar 32,33 la suta din elevi, adica de doua ori mai putini fata de 2009, au trecut examenul de bacalaureat la cea de-a doua sesiune de anul acesta.